Groene Ster op bezoek bij UNA in Veldhoven

Op de laatste zondag van augustus staat voor Groene Ster de eerste uitwedstrijd geprogrammeerd als zondagmiddag UNA in Veldhoven de tegenstander is. Aftrap op sportpark Zeelst is om 14.30 uur.

Beide ploegen begonnen met een eerste driepunter aan de nieuwe competitie. Groene Ster boekte een duidelijke 3-0 zege tegen DEM uit Beverwijk, UNA won bij Hollandia in Hoorn met 0-2. Na de eerste speeldag zijn de ware krachtsverhoudingen in de Derde Divisie Zondag nog niet waarneembaar. Na een lange voetballoze periode zal elke ploeg elke zondag de strijd aangaan voor de felbegeerde punten en zal na zo’n tien duels meer duidelijkheid komen over de verhoudingen in de competitie. Met UNA wacht voor Groene Ster een nieuwe krachtmeting. De Zeelstenaren spelen voor het vijfde jaar in de Derde Divisie, daarvoor zelfs een seizoen Tweede Divisie en vier jaar in de voormalige Topklasse. De ploeg van de Limburgse trainer Harrie Gommans kende een voortvarende voorbereiding waarin zelfs winst (2-0) werd geboekt op eerstedivisionist FC Den Bosch. Diezelfde uitslag boekte UNA in de ouverture bij Hollandia middels twee doelpunten van de nieuwe centrumspits Serhat Koç, die in Veldhoven voor de goals moet zorgen om de gewenste topklassering in de Derde Divisie te bewerkstelligen.

Groene Ster heeft een goed gevoel overgehouden aan de seizoensopener en zal die lijn willen doortrekken bij UNA. De ploeg van Maurice Verbunt voetbalde tegen DEM voldoende kansen bij elkaar om de 3-0 eindstand zelfs nog wat op te schroeven. Op bezoek bij UNA zal de equipe van hoofdtrainer Maurice Verbunt zich weer moeten wapenen en met de juiste teamspirit ervoor willen gaan om een goed resultaat mee de bus in te nemen richting Heerlerheide. Groene Ster en UNA speelde op divisieniveau op 8 december 2019 de enige keer tegen elkaar. Op sportpark Pronsebroek eindigde het onderlinge treffen in een 2-2 gelijkspel na een 2-0 voorsprong voor de groen-witten.

Geef u op voor de busreis naar Veldhoven!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Veldhoven. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Zeelst
Sportlaan 1 -3
5502 ED Veldhoven

Zondag 29 augustus 2021

UNA – Groene Ster

Locatie: Sportpark Zeelst

Scheidsrechter: Jeremy Lensink (Arnhem)

aanvang: 14.30 uur (vertrek bus: 11.15 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 2 EVV Blauw Geel’38/JUMBO 14.30 uur
29-08-2021 DEM Hoogland 14.00 uur
Periode 1 OSS’20 ADO’20 14.30 uur
  Westlandia Hercules 14.00 uur
  OFC HSC’21 14.30 uur
  JOS Watergraafsmeer Hollandia 14.00 uur
  Unitas Quick 14.00 uur
  Gemert Dongen 14.00 uur
  UNA Groene Ster 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *