Groene Ster op zoek naar accommodatiebeheerder voor avonduren/weekend

Vijf dagen per week vinden er in de avonduren vanaf 17.30 tot 21.30 uur trainingen plaats en in het weekend op zaterdag en zondag wedstrijden op ons sportpark Pronsebroek. Nu onze nieuwe kleedaccommodatie eindelijk volop in gebruik kan worden genomen is er dan ook elke dag een volledig programma. Wij zijn ook op zoek naar een enthousiaste clubman die als accommodatie-beheerder/ materiaalman wil functioneren.

De werkzaamheden bestaan uit onderstaande taken:

Maandag t/m vrijdag
Van maandag t/m vrijdag is onze kleedaccommodatie geopend van 17.00 – 22.00. Een periode waarin de teams naar het sportpark komen, zich omkleden, lekker gaan trainen, na afloop douchen en daarna naar de kantine of naar huis gaan. We zoeken één of meerdere personen die ons kunnen helpen in het beheer.

·         Openmaken sportpark

·         Kleedlokalenbeheer

·         Klaarmaken materialen zoals ballen, hesjes etc.

·         Bezetting tijdens trainingen

·         Toezicht op terugbrengen van materialen zoals ballen, hesjes etc.

·         Schoonmaken/ vegen kleedlokalen en prullenbakken leegmaken (het echte schoonmaak werk gebeurt door schoonmaakster)

·         Als de trainingen eenmaal bezig zijn, is er genoeg vrijheid om even naar de kantine te gaan, voor een kopje koffie.

Weekend
Op zaterdag (jeugd en veteranen) en zondag (senioren -dames en heren) vinden de wedstrijden plaats. Op zaterdag zijn we meestal geopend van 08.00 – 18.00 en op zondagen wisselend van 9.00 – 14.30 of van 9.00 – 17.30 als het 1ste elftal thuis speelt.

·         Openmaken sportpark en kleedlokalen

·         Gastheer/vrouw voor onze bezoekers en onze eigen teams

·         Kleedlokalenbeheer – sleutels verstrekken aan teams en zorgen dat ze terugkomen –

·         Toezicht op verstrekken en terugbrengen materialen zoals ballen, grensrechtervlaggen etc.

·         Kan ranja of thee verzorgen voor teams

·         Schoonmaken/ vegen kleedlokalen / prullenbakken leegmaken

Kun je slechts een dagdeel of slechts een of enkele avonden? Dit is bespreekbaar. Ook dan zijn we op zoek naar jou. Wil jij deel uitmaken van onze vereniging RKSV Groene Ster? Wil je werken met jongeren/jeugd en senioren die zeer enthousiast zijn om te trainen en te voetballen en heb jij affiniteit met sport en in het bijzonder voetbal? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Het is belangrijk dat ook deze functies goed en volledig zijn ingevuld. Wij zijn dan ook op zoek naar extra handjes.

Daarom een oproep aan onze leden, supporters, ouders of opa’s en oma’s om ons mee te helpen. Betrokkenheid en iets als vrijwilliger willen doen voor onze vereniging moet de belangrijkste motivatie zijn, daarnaast is een vergoeding bespreekbaar en zal in de kantine gezorgd worden voor de inwendige mens tijdens lange avonden en weekenden. 

Heb je interesse?
Mail dan even je gegevens en beschikbare tijden naar [email protected] of bel vrijblijvend met voorzitter Jos Op ’t Eijnde (06-10017082).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *