RKSV Groene Ster gastheer van Jeugdplan Roda JC

In het kader van de samenwerking tussen RKSV Groene Ster en Roda JC Voetbalacademie zal het Jeugdplan van Roda JC in het eerste trainingsblok van dit najaar acht weken te gast zijn op Sportpark Pronsebroek. Het Jeugdplan van Roda JC is het instroomportaal van de Roda JC Voetbalacademie dat zorg draagt voor de talentherkenning aan de basis van de opleidingspiramide en gescoute talentvolle spelers (6-10 jarigen) een uitdagende en leerrijke omgeving biedt om zich samen met andere getalenteerde voetballertjes verder binnen het voetbalspel te ontwikkelen, om mogelijk in een latere fase de stap te maken naar de Voetbalacademie van Roda JC. De samenwerking met de amateurclubs is in het proces van talentherkenning en talentontwikkeling een belangrijke pijler om samen succesvolle stappen te kunnen zetten. Derhalve zullen er binnen de trainingen van het ‘Jeugdplan op locatie’ ook trainers van de amateurclubs aansluiten. Door kennis en kunde te delen wordt er zo een impuls gegeven aan de kwaliteit van het jeugdkader en worden de trainers bovendien meegenomen in de visie en werkwijze van de voetbalacademie van Roda JC.

De start van dit eerste trainingsblok zal plaatsvinden op het hoofdveld van sportpark Pronsebroek aan de Hei-Grindelweg op vrijdag 10 september van 17.00 โ€“ 18.15 uur aanstaande en vervolgens elke week op vrijdag op genoemd tijdstip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *