Groene Ster 2 op schot in bekertoernooi

Het tweede elftal van Groene Ster is het districtsbekertoernooi gestart met twee ruime zeges. In de duels tegen Heksenberg-NEC 2 en Sporting Heerlen 2 werd in beide bekerduels een half dozijn treffers gescoord.

Op zondag 5 september speelde Groene Ster 2 een thuisduel tegen Heksenberg-NEC 2. Treffers van Cliff Pötgens, Ismar Husić (2x), Mo Akrouh en twee doelpunten van de weer terug gekeerde Anir Mazili zorgden voor een doelpuntrijke 6-2 eindstand.

In het tweede pouleduel op zondag 12 september rekende Groene Ster 2 eenvoudig af met Sporting Heerlen 2. Op het kunstgras van sportpark Grasbroek werd een 0-6 overwinning geboekt. In dit bekertreffen kwamen de doelpunten op naam van Semm van Dijk (2x), Ismar Husić, Cliff Pötgens, Yassir Azzimani en Nawfal Pijou.

Zondag 19 september speelt Groene Ster het laatste pouleduel in de districtsbeker op bezoek bij Langeberg 2 (aanvang: 11.45 uur) in Brunssum. Op zondag 26 september start dan eindelijk ook de competitie in de reserve hoofdklasse als Groene Ster 2 de seizoensouverture speelt bij Volharding 2 in Vierlingsbeek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *