Volg Kozakken Boys – Groene Ster via livestream van Moonen Movies

Woensdagavond 22 september 2021 speelt Groene Ster 1 het bekerduel in de tweede kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker tegen tweededivisionist Kozakken Boys. De aftrap op sportpark De Zwaaier in Werkendam is om 20.00 uur. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi van de TOTO KNVB Beker.

Onze mediapartner Moonen Movies zal vanuit Werkendam een livestream van deze wedstrijd verzorgen, waardoor ook supporters die niet aanwezig kunnen zijn toch deze landelijke bekerstrijd kunnen volgen via YouTube. Tickets voor deze livestream kunnen besteld worden via de volgende link:ย 

<Koop hier je ticket for Livestream Kozakken Boys – Groene Ster on YouTube, Wed 22 Sep 2021 20:00 – 22:00 (tickettailor.com)>

Kies voor de optie ‘Koop hier je ticket’ en de rest wijst zich vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *