Groene Ster krijgt koploper OFC op bezoek

Komende zondag start de nieuwe voetbalmaand oktober waarin Groene Ster meteen vol aan de bak kan als koploper OFC uit Oostzaan op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Na de nederlaag bij OSS’20 kan Groene Ster op eigen veld herstel tonen en de huidige ongeslagen lijstaanvoerder onbevangen tegemoet treden. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Heerlerheide.

De zevende speeldag in de Derde Divisie Zondag staat zondag 3 oktober op de agenda. Voor Groene Ster wachten er in oktober vier belangrijke affiches tegen achtereenvolgens OFC, Hollandia, JOS Watergraafsmeer en als afsluiter de Limburgse derby tegen EVV op zaterdag 30 oktober. Zondag treft de ploeg van Maurice Verbunt OFC op sportpark Pronsebroek. De Oostzaners worden al een aantal jaren als titelpretendent genoemd met de aanwezige voetbalkwaliteiten. Ook nu gaat OFC weer op kop in de Derde Divisie Zondag met vijf maal winst en een gelijkspel bij Hollandia. De competitie is echter nog in een pril stadium en de verhoudingen zullen verderop in de competitie meer tot uiting komen. Zo speelde OFC vijf van de zes gespeelde duels tegen ploegen die in het rechterrijtje vertoeven. En zondag is Groene Ster als koploper van het rechterrijtje de tegenstander. De groen-witten zullen op eigen veld, waar de ploeg nog steeds ongeslagen is met winst op DEM en twee remises tegen Gemert en Westlandia, willen laten zien waartoe het in staat kan zijn. Met de ontmoeting tegen de nog ongeslagen koploper zal er voldoende motivatie aanwezig moeten zijn om met maximale inzet een gunstig resultaat in Heerlerheide te houden.

Groene Ster speelde in de voorbije twee seizoenen al driemaal tegen OFC. De eerste confrontatie ooit op divisieniveau op zondag 25 augustus 2019 met OFC als tegenstander leverde de debuutwinst op voor Groene Ster in de Derde Divisie Zondag. In de zengende hitte werden de Oostzaners destijds met 2-1 geklopt op sportpark Pronsebroek. Vorig seizoen was de uitbeurt bij OFC het laatste competitieduel van het afgebroken seizoen 2020-2021. Na een 2-1 achterstand wist Groene Ster in de slotfase de winst alsnog naar zich toe te trekken door treffers van Swen Cornelissen en Yoëll Henssen (2-3). Lukt het Groene Ster om zondag OFC weer punten afhandig te maken?

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!


Zondag 3 oktober 2021

Groene Ster – OFC

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jonathan van Dongen

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 7 Hercules HSC’21 14.00 uur
03-10-2021 Hoogland JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
Periode 1 Quick Dongen 14.00 uur
  Blauw Geel’38/JUMBO UNA 19.30 uur
  Groene Ster OFC 14.30 uur
  DEM Hollandia 14.00 uur
  OSS’20 EVV 14.30 uur
  Westlandia Gemert 14.00 uur
  Unitas ADO’20 14.00 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 3 oktober 2021 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OFC 1 Ashley Mulder pupil van de week. De 9-jarige Ashley is al drie jaar lid van Groene Ster en is speelster van het jeugdteam JO10-2.

Groene Ster wenst Ashley veel plezier en een leuke middag bij Groene Ster. 

 

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *