Groene Ster 2 en Groene Ster 6 in tweede bekerronde

Zowel Groene Ster 2 als Groene Ster 6 hebben de knock-outfase bereikt van de districtsbeker. Beide teams gaan in de maand oktober uitkomen in de tweede bekerronde.

Groene Ster 2 wist alle poulewedstrijden eenvoudig in winst om te zetten met de duidelijke totaalcijfers van 18 voor en 2 tegen. Na loting is SC Jekerdal 2 de volgende opponent in de tweede ronde van de beker. Op zondag 24 oktober 2021 wordt deze wedstrijd in Maastricht gespeeld (aanvang: 11.45 uur).

Ook Groene Ster 6 plaatste zich voor de tweede bekerronde. Drie pouleduels tegen Woander Forest 3 (0-1), De Leeuw 4 (4-2) en OVCS 3 (2-5) werden in winst omgezet. Het zesde elftal zette die lijn overigens door in de competitie met een fraaie 5-2 winst op eigen veld tegen RKTSV 3. Groene Ster 6 speelt in de tweede bekerronde een thuisduel op sportpark Pronsebroek. Op dinsdagavond 19 oktober is IASON 1 de tegenstander (aanvang: 19.30 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *