Rabo Clubsupport: Breng je stem uit op RKSV Groene Ster

Beste leden, ouders en familie van leden en supporters van RKSV Groene Ster,
De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2021 gaat van start!

Stemmen
Leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost brengen van 4 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt. Stemmen kan via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.

Uitsluitend leden van Rabobank Zuid-Limburg Oost kunnen stemmen op RKSV Groene Ster. Stemmers die nog geen lid zijn en toch hun stem tijdens deze Rabo ClubSupport willen uitbrengen, kunnen tot en met 25 oktober 2021 lid worden via de Rabo App of Rabo Online Bankieren. Meer informatie over het lidmaatschap en de stemprocedure vind je op www.rabobank.nl/particulieren/leden en www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met 088-7226600.

Wij doen mee met Rabo ClubSupport! Kunnen wij op jouw stem rekenen?

RKSV Groene Ster zal de opbrengst van deze Rabo ClubSupport actie gebruiken voor haar jeugdafdeling. Trainingsmaterialen en kleding is er nooit voldoende. Om alle jeugdteams optimaal te voorzien van extra en nieuw trainingsmateriaal (ballen, hesjes etc.) zijn er steeds nieuwe investeringen nodig. Deze actie zullen wij hier dan ook voor gaan gebruiken.

Stem nu direct in de Rabo App of online op www.rabobank.nl/particulieren/leden/clubsupport

Namens bestuur en leden van RKSV Groene Ster alvast bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *