Eerste zege Groene Ster 2 in reserve hoofdklasse

Groene Ster 2 boekte afgelopen zondag op de derde speeldag in de reserve hoofdklasse de eerste driepunter van het nieuwe seizoen. Nadat de competitie werd geopend met een ongelukkige 1-0 nederlaag bij Volharding 2 en een week later een 1-1 remise (doelpunt Anir Mazili) op eigen veld tegen het stugge Erp 2 (1-1), stonden de groen-witten afgelopen zondag aan de goede kant van de score. Op bezoek bij Deurne 2 werd een 0-3 overwinning behaald. Halverwege de eerste helft zorgde Ismar Husić met een fraai doelpunt in de rechterbovenhoek voor de openingstreffer. Na een rommelig begin van de tweede helft tekende Mo Akrouh na een lange rush voor de 0-2. Het slotakkoord kwam op naam van Cliff Pötgens die met een raak schot voor een 0-3 eindstand zorgde. Groene Ster 2 speelt komende zondag 17 oktober een thuisduel (aanvang: 10.30 uur) op sportpark Pronsebroek als Sparta’25 2 de opponent is op de vierde speeldag. Een week later wacht een treffen bij SC Jekerdal 2 voor de tweede ronde van de districtsbeker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *