PANNA! Sterrenteamdag bij Groene Ster succesvol verlopen

In de herfstvakantie op vrijdag 29 oktober hebben 50 jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar deelgenomen aan de succesvol verlopen PANNA! Sterrenteamdag bij Groene Ster. Deze voetbalmiddag werd georganiseerd vanuit het jeugdvoetbalmagazine PANNA! Ondanks dat tijdens deze middag het plezier centraal stond, werd er ook gekeken naar de kwaliteiten van de vele aanwezige voetbaltalenten bij de jongens en meisjes.

Alle deelnemers ontvingen naast een leuke voetbalmiddag, een compleet voetbaltenue én een handige rugtas met daarin verschillende cadeaus, zoals een voetbalboek en een voetbalagenda. Daarnaast maakten sommige deelnemers kans op een plek in één van de PANNA! Sterrenteams.

Talentenjacht
Aan het einde van de middag werden een aantal spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën uitgenodigd om naar de finaledag te komen, die plaats vond afgelopen zondag 31 oktober 2021 in Rosmalen bij OJC.

Tijdens deze finaledag kregen alle geselecteerde voetballers van sterrenteamdagen uit het hele land de kans om zich in één van de PANNA! Sterrenteams te voetballen. Onder begeleiding van (ex-)profs Kika van Es, Ruben Schaken & Richard Knopper ondergaan de PANNA! Sterrenteams verschillende activiteiten, waarna zij zullen deelnemen aan een internationaal toernooi.

Groene Ster talenten succesvol
Maar liefst acht talenten uit de jeugd van Groene Ster werden afgelopen vrijdag geselecteerd voor de finaledag afgelopen zondag in Rosmalen, te weten: Jaylinio Smeets en Ryan Schors (beide van JO9-2), Yentho Rozema,
Azra Bayrak, Ayden Houben en Noud Schoenmakers (allen van JO13-1), Faye van Tilburg (MO13-1) en Isa Janssen (MO15-1). Ook de zoon van onze hoofdtrainer Finn Verbunt (PSV) werd geselecteerd voor de finaledag.

Tijdens deze finaledag wist Azra Bayrak van Groene Ster JO13-1 zich te plaatsen voor een van de PANNA! Sterrenteams.

Wij feliciteren iedereen en gaan ervoor om ook in 2022 weer een PANNA! Sterrenteamdag bij Groene Ster te kunnen organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *