Coronamaatregelen bij RKSV Groene Ster

Het bestuur van Groene Ster heeft voor komende zondag 7 november onderstaande maatregelen genomen voor bezoekers ten aanzien van het bezoek van de wedstrijd Groene Ster – Dongen en het bezoek van onze kantine. Vanaf 13.00 uur is de kassa open en zal aan de bezoekers gevraagd worden naar een corona toegangsbewijs, zijnde een geldige QR-code in de CoronaCheck app op de mobiele telefoon of een bewijs op papier. Hebben toeschouwers dit bewijs niet, dan heeft men wel toegang tot de wedstrijd maar niet tot de kantine. Toeschouwers die een bezoek aan de kantine willen brengen, krijgen een polsbandje.

Wij vertrouwen erop dat iedere bezoeker zijn eigen verantwoording zal nemen en invulling zal geven aan bovenstaande maatregelen.

Op doordeweekse dagen, zaterdag en zondagmorgen worden bezoekers van de kantine verzocht hun QR-code of bewijs op papier te tonen aan onze barvrijwilligers.

Het bestuur rekent erop dat iedereen zal meewerken en onze vrijwilligers ondersteunen bij deze niet makkelijke extra taak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *