Groene Ster krijgt Dongen op bezoek

Na het doelpuntloze gelijkspel in de Limburgse derby bij EVV start Groene Ster komende zondag met de voetbalmaand november als VV Dongen op bezoek komt op sportpark Pronsebroek. Met in deze maand drie thuisduels (Dongen, Hoogland, Quick) en een uitbeurt bij HSC’21 wachten er voor de groen-witten belangrijke duels waarin er geoogst kan worden om naar boven te blijven kijken op de ranglijst. Te beginnen met het treffen tussen de nummers 8 (Groene Ster) en 7 (Dongen), beide ploegen hebben na 10 gespeelde duels precies de helft van het maximaal mogelijke punten behaald. De aftrap zondagmiddag is om 14.30 uur.

Groene Ster verzuimde afgelopen zaterdagavond om in het Limburgse onderonsje in Echt als winnaar van het veld te stappen. De afgedwongen mogelijkheden vonden geen doel en omdat de thuisclub schotloos bleef, kon de brilstand de boeken in. Komende zondag zal Groene Ster op het eigen sportpark Pronsebroek de ongeslagen status op eigen bodem willen voortzetten. Met Dongen wacht een uitdagende tegenstander om dit voor elkaar te krijgen. Na een wat mindere start van de competitie wisten de Kanaries de voorbije drie duels in winst om te zetten nadat achtereenvolgens Blauw Geel’38 (2-1), Hoogland (0-1) en ADO’20 (2-1) met minimaal verschil werden verslagen. En zo’n serie neerzetten zorgt in de huidige stand ervoor dat er al snel een reuzesprong kan worden gemaakt op de ranglijst. Dongen staat inmiddels puntgelijk met Groene Ster, waardoor de winnaar van komende zondag mooie zaken kan doen richting de subtop. Groene Ster en Dongen kruisten jarenlang de degens met elkaar in de hoofdklasse B en speelde in de Derde Divisie Zondag eenmaal eerder tegen elkaar. Twee jaar geleden, op zondag 6 oktober 2019 eindigde het onderlinge duel in Heerlerheide in een 1-1 remise (doelpunt Chefrino Eind). Arbiter Stan Teuben zal om 14.30 uur Groene Ster – Dongen in goede banen leiden op speeldag 11 van de Derde Divisie Zondag.

Langs deze weg nodigen wij iedereen uit om aanstaande zondag naar sportpark Pronsebroek te komen om Groene Ster als 12e man langs de lijn te ondersteunen. Zorg dat je erbij bent!

Coronamaatregelen bij RKSV Groene Ster:
Het bestuur van Groene Ster heeft voor komende zondag 7 november onderstaande maatregelen genomen voor bezoekers ten aanzien van het bezoek van de wedstrijd Groene Ster – Dongen en het bezoek van onze kantine. Vanaf 13.00 uur is de kassa open en zal aan de bezoekers gevraagd worden naar een corona toegangsbewijs, zijnde een geldige QR-code in de CoronaCheck app op de mobiele telefoon of een bewijs op papier. Hebben toeschouwers dit bewijs niet, dan heeft men wel toegang tot de wedstrijd maar niet tot de kantine. Toeschouwers die een bezoek aan de kantine willen brengen, krijgen een polsbandje.

Wij vertrouwen erop dat iedere bezoeker zijn eigen verantwoording zal nemen en invulling zal geven aan bovenstaande maatregelen. Op doordeweekse dagen, zaterdag en zondagmorgen worden bezoekers van de kantine verzocht hun QR-code of bewijs op papier te tonen aan onze barvrijwilligers.

Het bestuur rekent erop dat iedereen zal meewerken en onze vrijwilligers ondersteunen bij deze niet makkelijke extra taak.


Zondag 7 november 2021

Groene Ster – Dongen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Stan Teuben uit Aarle-Rixtel

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 11 Hercules OFC 14.00 uur
7-11-2021 ADO’20 Gemert 14.00 uur
Periode 1 Quick Hoogland 14.00 uur
  Blauw Geel’38/JUMBO Hollandia 14.00 uur
  Groene Ster Dongen 14.30 uur
  OSS’20 DEM 14.30 uur
  Westlandia EVV 14.00 uur
  Unitas HSC’21 14.00 uur
  UNA JOS Watergraafsmeer 14.30 uur

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 7 november 2021 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Dongen 1 Jaylinio Smeets pupil van de week. De 8-jarige Jaylinio speelt in het jeugdteam JO9-2 en zit in groep 5 van basisschool De Wegwijzer. Zijn favoriete club is Groene Ster en zijn favoriete speler bij Groene Ster is aanvaller Amin Elalji. Jaylinio voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Dongen. Groene Ster wenst Jaylinio veel plezier en een leuke middag bij Groene Ster. 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *