Geen publiek bij Groene Ster – Hoogland

Voor ons als bestuur is het belangrijkste uitgangspunt: dat al onze leden jeugd en senioren kunnen blijven voetballen.

In aanvulling op de voorgaande berichten betreffende corona op onze website, zal conform de maatregelen van de overheid, op doordeweekse dagen en zaterdag in de kantine door de barvrijwilligers en aanstaande zondag 21 november de gehele dag test voor toegang tot kleedlokalen en kantine plaatsvinden bij de ingang door externe beveiligers en zullen polsbandjes worden verstrekt voor bezoek kleedlokalen en kantine.

Publiek is helaas niet meer welkom bij wedstrijden en trainingen. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de trainingen en de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, bestuur, accommodatiebeheerders, onderhoudspersoneel, barpersoneel, vrijwilligers, pers en rij-ouders. De kantine kan alleen bezocht worden met een QR-code of testbewijs of afhalen in kantine zonder QR-code of testbewijs maar met mondkapje.

Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine. De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten. Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

Hierbij vragen wij begrip van alle bezoekers, help onze vrijwilligers en de beveiligers die de test voor toegang afnemen. Wij rekenen op ieders medewerking.

Bestuur RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *