Gerrit Heutz overleden

Op maandag 22 november 2021 ontvingen wij het droevige bericht dat Gerrit Heutz op 75-jarige leeftijd is overleden na een langdurig ziekbed. Gerrit Heutz was in totaliteit 62 jaar lid van onze vereniging. Tijdens het 90-jarig bestaan in 2016 werd Gerrit gehuldigd voor zijn onafgebroken 40-jarig lidmaatschap.

Gerrit was vele jaren actief speler bij Groene Ster in de jeugd en bij de senioren. De oudere generatie van onze vereniging, zal Gerrit nog in het geheugen hebben als kopsterke spits bij het derde elftal, waarin hij samen speelde met veel oud eerste-elftal spelers. Samen met zijn helaas ons ook veel te vroeg ontvallen boezemvriend Willy Bemelmans vormde hij vele jaren binnen onze vereniging binnen en buiten het veld een onafscheidelijk duo. Ook was Gerrit de gangmaker tijdens de derde helft, die altijd langer duurde dan de wedstrijd. Tevens hebben vele Groene Ster-mensen onvergetelijke mooie herinneringen aan de uitstapjes die Groene Ster maakte en waarbij Gerrit altijd een van de sfeermakers was.

Na zijn actieve carrière bleef Gerrit een trouw bezoeker van de thuiswedstrijden van het eerste elftal van Groene Ster, met steeds een vaste plek op de tribune. Ook toen zijn gezondheid minder werd, was hij nog steeds aanwezig bij de wedstrijden.

Groene Ster verliest met Gerrit Heutz opnieuw een trouw clubman en supporter van het eerste uur. Gerrit heeft als supporter de groei van onze vereniging van de vierde klasse naar de derde divisie van dichtbij meegemaakt.

Gerrit bedankt voor jouw trouwe lidmaatschap, het supporter zijn van ons eerste elftal en de enorme betrokkenheid bij onze vereniging RKSV Groene Ster.

Bestuur, leden, sponsoren en supporters van RKSV Groene Ster wensen zijn echtgenote Brigitte, Wendy, Jahya, Yara, familie en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De plechtige uitvaartmis zal plaatsvinden op vrijdag 26 november 2021 om 10.30 uur, in de Sint Corneliuskerk, Kerkstraat 6 te Heerlerheide.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster.

Jos J.J. Op ’t Eijnde
voorzitter

Gerrit Heutz (links) met Ben Hoofs

Gerrit Heutz (eerste rij zittend links) op zaterdag 29 oktober 2016 tijdens de receptie 90 jarig bestaan met huldiging jubilarissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *