Rutten X Welling Advocaten schenkt Groene Ster VR1 trainingspakken

Het vrouwenteam van Groene Ster ontving zondag 12 december van Rutten X Welling advocaten 18 nieuwe trainingspakken. Een fraaie ondersteuning aan het vrouwenteam van Groene Ster, dat dit seizoen voor het eerst als senioren team van start is gegaan.

Ron Crombaghs en Edgar Roelofs, de eigenaren van Rutten X Welling Advocaten zijn al jaren een trouwe partner/sponsor van Groene Ster. “Ik ben blij dat Groene Ster na een aantal jaren onderbreking, weer beschikt over een volwaardig vrouwenelftal. Daar willen wij als partner van Groene Ster graag onze steun aan geven. Wij wensen het team en de staf dan ook veel succes en spelvreugde voor de toekomst.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op ’t Eijnde bedankte Ron en Edgar voor de fraaie geste en complimenteerde de staf van het team bestaande uit Brian Davis, Bjorn Derks, Monique Vleugels en Tammy Roelofs, voor het enorme doorzettingsvermogen om het team van de grond te krijgen en overeind te houden. “Wij hebben als bestuur de staf alle steun gegeven. Nu is het zaak vol te houden en stappen te zetten en de eerste resultaten zijn al prima zichtbaar.  Voor een vereniging als Groene Ster, met 100 meisjes in de jeugd tussen 5 en 17 jaar is het van groot belang dat de meiden kunnen doorstromen naar het vrouwenelftal.”

Heb je ook interesse om bij het vrouwenelftal en bij de meisjes in de jeugd van RKSV Groene Ster aan te sluiten? Stuur een mail naar [email protected] , dan krijg je een uitnodiging om eens vrijblijvend mee te trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *