Doelpuntrijk oefenduel Groene Ster tegen MVV O21

Drie weken na de gewonnen wedstrijd in de Derde Divisie Zondag tegen Hoogland (3-1) speelde Groene Ster afgelopen zondag op sportpark Pronsebroek een vriendschappelijk duel tegen MVV O21. In een leuk duel met uiteindelijk zeven doelpunten ging de winst naar de opponent uit Maastricht. Met de nieuwe coronamaatregelen om na 17.00 uur geen amateursport te bedrijven, probeert Groene Ster creatief om te gaan om fit te blijven voor een eventuele herstart van de competitie in januari 2022. Het doelpuntrijke oefenduel tegen de jonge MVV-talenten was daarbij een prima afsluiter van dit kalenderjaar. Na een 0-2 achterstand met rust toonde de ploeg van Maurice Verbunt in de tweede helft karakter door de achterstand via fraaie treffers van Danny Stassar, Dylan Zwartjes en Bo Breukers om te buigen in een 3-2 voorsprong. Ten opzichte van de eerste helft waren de rollen volledig omgedraaid en toonde Groene Ster zich in het tweede bedrijf heer en meester met de nodige kansen op meer doelpunten. In de slotminuut sloeg MVV O21 toch nog tweemaal succesvol toe vanuit de counter: 3-4. Aan Groene Ster-zijde keerden Swen Cornelissen en Bo Breukers terug op het veld na een blessureperiode.

Groene Ster start op zondag 16 januari 2022 met de tweede seizoenshelft in de Derde Divisie Zondag als er een uitwedstrijd wordt gespeeld bij Unitas in Gorinchem. Gezien de verlenging van de bestaande coronamaatregelen t/m vrijdag 14 januari 2022 lijkt een herstart van de competitie vooralsnog niet mogelijk.

Groene Ster – MVV O21 3-4 (0-2). Joey Dekkers (eigen doelpunt) 0-1, Bob Nijsten 0-2, Danny Stassar 1-2, Dylan Zwartjes 2-2, Bo Breukers 3-2, Adam Mami 3-3, Hugo Deenen 3-4. Scheidsrechter: Max Kok.

Bekijk foto’s Groene Ster- MVV O21 (bron: Tom de Cock)

Bekijk foto’s Groene Ster – MVV O21 (bron: Lucho Carreno)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *