Groene Ster 2 koploper na winst bij Wittenhorst 2

Groene Ster 2 speelde afgelopen zondag in het stormachtige Horst de eerste competitiewedstrijd van 2022. De ploeg van Armand Mingelers wist bij Wittenhorst 2 het inhaalduel in een verdiende 1-2 zege om te zetten.

Het tweede elftal behaalde voor de winter/coronapauze twee belangrijke thuiszeges tegen Someren 2 en HVCH 2 en boekte daarmee enkele plaatsen winst op de ranglijst van de reserve hoofdklasse. In het eerste duel van het nieuwe jaar moesten de groen-witten op bezoek bij Wittenhorst 2 in de achtervolging na een 1-0 achterstand. Vlak voor rust zorgde aanvoerder Cliff Pötgens met een fraaie treffer in de bovenhoek voor de verdiende gelijkmaker. In een door wind en regen geteisterde tweede helft ging Groene Ster 2 op zoek naar de voorsprong met enkele goede mogelijkheden, echter een treffer bleef nog uit. Tot het moment aankwam dat Cliff Pötgens zijn tweede treffer van de middag liet aantekenen door een rebound te benutten: 1-2. De voorsprong voor Groene Ster 2 kwam niet meer in gevaar en zo werd de eerste driepunter van 2022 binnen gehengeld met na afloop een stijging naar de koppositie in de reserve hoofdklasse. Met zo’n vijf/zes ploegen dicht bij elkaar en nog een volledige tweede competitiehelft voor de boeg is nog van alles mogelijk in deze spannende en sterke klasse. 

Groene Ster 2 heeft nu drie zondagen geen competitie en speelt op zondag 6 maart het laatste inhaalduel van de eerste seizoenshelft als een bezoek wordt gebracht bij Venlosche Boys 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *