Carnaval en Groene Ster: Hoofdmacht als enige in actie

Carnaval 2022 bij onze vereniging RKSV Groene Ster. Dit jaar door de corona-perikelen geen grootse carnavalsavond (in 2023 zal uiteraard deze traditie hersteld worden) met vele artiesten op de vrijdag voor carnaval met uitroeping Groene Ster prins / prinses voor jeugd en senioren, maar wel een thuiswedstrijd in de Derde Divisie Zondag voor ons eerste elftal.

Carnavalszondag 27 februari 2022 zal Groene Ster 1 om 14.30 uur aftrappen voor het competitieduel tegen het uit Utrecht afkomstige Hercules. Wederom een mooi affiche in het linkerrijtje van de ranglijst. Na afloop van deze wedstrijd is er een gezellig samenzijn in de fraai versierde kantine en is iedereen welkom om in de sfeer van carnaval een biertje te drinken op de carnaval en hopelijk een goed resultaat tegen Hercules. Woensdag en donderdag is er na de trainingen haringhappen in de kantine.

Groene Ster wenst iedereen een gezellige carnaval en wij hopen u aanstaande carnavalszondag te mogen begroeten bij de wedstrijd Groene Ster – Hercules (aanvang: 14.30 uur) op sportpark Pronsebroek en aansluitend in onze kantine.

Trainingen: op maandag 28 februari en dinsdag 1 maart zijn er geen jeugdtrainingen. Vanaf woensdag 2 maart worden de jeugdtrainingen weer hervat. Groene Ster 1 en 2 trainen dinsdag 1 maart op het gewone tijdstip en op donderdag 3 maart is er training voor lagere senioren en dames.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *