Tweede helft competitie start met Groene Ster – ADO’20

Nadat precies de helft van de competitie erop zit met 17 gespeelde duels, start Groene Ster komende zondag met het tweede gedeelte en is de eerste hernieuwde ontmoeting van deze competitie in een thuisduel als ADO’20 uit Heemskerk naar Heerlerheide komt. Op 12 september 2021 vond het eerdere treffen plaats in Heemskerk en won Groene Ster in de slotminuut met 2-3. De groen-witten wisten tweemaal een achterstand ongedaan te maken en de doeltreffende uithaal van Safouane Ahidar in de dying seconds betekende de volle buit mee naar Heerlerheide. Een duel waarin Groene Ster vijf basisspelers miste en strijd en hard werken voor en met elkaar de boventoon voerde.

Zondag 13 maart en de competitie start met het tweede gedeelte. Tot en met Pinkstermaandag 6 juni 2022 (laatste en 34e speeldag) worden de wedstrijden aaneengeregen om na twee seizoenen weer eens een volledige voetbaljaargang afgewerkt te hebben. Na tweemaal op divisie-niveau een bezoek aan Heemskerk, komende zondag het eerste treffen Groene Ster – ADO’20 in Heerlerheide. Na de enerverende midweekse winst op Quick (1-0), waarin Groene Ster meer dan een uur met een man minder speelde, staat alweer de volgende partij voor de deur. ADO’20 boekte afgelopen woensdag eveneens een 1-0 winst en deed dat in een uitbeurt bij Hollandia. De ploeg van trainer Roy van der Mije staat op een zevende plek met vijf punten achterstand op Groene Ster en een duel minder gespeeld. De ‘Superezels’ zullen de meest verre uitwedstrijd (240 km) met een aanvaardbaar resultaat tegemoet willen zien. De ingezette lijn continueren zal voor Groene Ster de grote drijfveer zijn om zondagmiddag ook op sportpark Pronsebroek te laten zien waartoe de ploeg in staat is geweest in het eerste deel van de competitie. Met negen achtereenvolgende ongeslagen duels en een goed begin van de tweede periode zit de ploeg van Maurice Verbunt in een flow en zal die nog zo lang mogelijk willen vasthouden. Om 14.30 uur zal arbiter Roy Witlox voor de aftrap fluiten en de 22 spelers tot voetbal manen.

Wij hopen u komende zondagmiddag weer als 12e man langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek!


Zondag 13 maart 2022

Groene Ster – ADO’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Roy Witlox uit Berlicum

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 18 Hoogland OFC 14.00 uur
13-03-2022 Blauw Geel’38 EVV 14.00 uur
Periode 2 Quick Unitas 14.00 uur
  Hercules Gemert 14.00 uur
  DEM JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  OSS’20 UNA 14.30 uur
  Groene Ster ADO’20 14.30 uur
  HSC’21 Dongen 14.30 uur
  Westlandia Hollandia afgelast
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 13 maart 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – ADO’20 1 Zoë Körver pupil van de week. De 7-jarige Zoë speelt in Groene Ster JO7-1 en zit in groep 3B van OBS Harlekijn. Haar favoriete club is Groene Ster en haar favoriete speelster is Lieke Martens en bij Groene Ster is dat haar grote broer Levi Körver. Zoë voorspelt een 1-0 overwinning voor Groene Ster tegen ADO’20. Groene Ster wenst Zoë veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *