Groene Ster MO13-1 in het nieuw gestoken door Antes Aandrijftechniek

Het meisjesteam Groene Ster MO13-1 heeft in Antes Aandrijftechniek een geweldige sponsor. Het team is dit seizoen voorzien van nieuwe wedstrijdshirts, trainingspakken, rugzakken en ballen door Antes Aandrijftechniek. De meiden en staf staan er dan ook top op. Ook de prestaties van dit meisjesteam zijn uitstekend. In de eerste reeks dit seizoen (najaar) eindigde het team op een verdienstelijke tweede plaats en ook nu in de voorjaars-competitie gaat het prima met het team van de trainers Dennis Vossenberg en Stanley Raga.   

De speelsters, trainers, bestuur en jeugdcommissie van Groene Ster bedanken de heer Maurice Antes van Antes Aandrijftechniek voor deze grote ondersteuning aan ons meisjesteam MO13-1.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *