Groene Ster JO19-1 en JO17-1 sterk tegen Bekkerveld

De Groene Ster jeugd leverde afgelopen zaterdag een prima prestatie met de jeugdelftallen JO19-1 en JO17-1. In de hoofdklasse klopte Groene Ster JO19-1, het team van de trainers Leon Coolen en Jeroen Duisings, Bekkerveld JO19-1 in de Heerlense derby in een enerverende wedstrijd met 4-2.

Het op divisie-niveau debuterende Groene Ster JO17-1 speelde met 1-1 gelijk tegen Bekkerveld JO17-1. Daarmee deed een sterk spelend Groene Ster JO17-1 zich tekort. De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie eindigde voor Groene Ster JO17-1 ook in een gelijkspel. Op bezoek bij Wittenhorst JO17-1 werd het 2-2. Een prima prestatie van het team van John Temmink,  Lancho Ernste en Luigi Pescarolo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *