Selectienieuws 2022-2023: Aanvaller Safouane Ahidar blijft Groene Ster trouw

Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2022-2023. Als vanouds informeren wij u win deze periode omtrent de samenstelling van de selectie van RKSV Groene Ster voor het nieuwe seizoen. In dit vierde bericht kunnen wij u mededelen dat aanvaller Safouane Ahidar ook in het komende seizoen te bewonderen is op sportpark Pronsebroek.

De 22-jarige Safouane Ahidar is bezig aan zijn eerste seizoen bij Groene Ster en zal ook komend seizoen deel uitmaken van de aanval van de sterdragers. De uiterst creatieve aanvaller heeft duidelijk zijn visitekaartje afgegeven in de Derde Divisie Zondag. Naast zijn vijf zelf gescoorde doelpunten in competitieverband, is Safouane ook als aangever succesvol. De terugkeer bij Groene Ster, de club waar hij als jong spelertje op 5-jarige leeftijd met voetballen begon, bevalt hem prima. De talentvolle dribbelaar is naast het voetballen steeds met sport bezig, zo timmert Safouane als personal trainer hard aan de weg. Safouane Ahidar heeft het goed naar zijn zin in Heerlerheide, streeft steeds naar het hoogste en ziet met onze ploeg nog voldoende groeimogelijkheden.

Groene Ster kiest voor continuรฏteit en is zeer content dat Safouane ook komend seizoen bij Groene Ster zal spelen en wenst hem veel succes toe in het huidige en komende seizoen.

Maurice Verbunt toont zich een tevreden hoofdtrainer met het feit dat ook Safouane Ahidar langer aan Groene Ster verbonden blijft. “Safouane heeft bewezen een aanwinst voor onze ploeg te zijn. Hij kan het verschil maken. Wederom een belangrijke stap voor het team. Daarnaast goed voor de toekomst dat opnieuw een speler kiest voor een langer verblijf bij Groene Ster.โ€

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *