Trouw Groene Ster lid Jan Snijder overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op maandag 21 maart 2022 ons lid Jan Snijder op 62-jarige leeftijd is overleden. Jan was ruim een halve eeuw lid van RKSV Groene Ster, vanaf 1 september 1969.

Jan doorliep de gehele jeugdafdeling van Groene Ster en speelde daarna lange tijd bij de senioren. Ook was Jan jeugdleider, eerst in de periode toen hij zelf als voetballer nog bij de senioren speelde en daarna vanaf het moment dat zijn zoon Mike lid werd van Groene Ster.

Jan was enorm betrokken bij onze vereniging, stond altijd voor iedereen klaar en was jarenlang een fantastisch kaderlid binnen onze vereniging. Ook binnen elk elftal waar jaar gedurende zijn lange voetbalcarrière speelde was hij zeer geliefd. Nooit op de voorgrond, maar altijd aanwezig en binnen de lijnen stond hij er altijd.

De laatste jaren maakte hij deel uit van het veteranen elftal, een hechte vriendengroep die ook buiten het voetbal om vele gezellige momenten beleefde tijdens etentjes en uitstapjes.

RKSV Groene Ster verliest een clubman van het eerste uur, een trouw lid maar ook een fantastisch persoon.

Bestuur en leden RKSV Groene Ster danken Jan voor al zijn goede werk voor onze vereniging en wensen zijn partner Maria Antonieta en zijn zoon Mike, zijn familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De afscheidsdienst zal naar wens van Jan in besloten kring plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *