Groene Ster ontvangt Hollandia op sportpark Pronsebroek

Op de 20e speeldag van de competitie treedt Groene Ster komende zondag als gastheer op voor Hollandia uit Hoorn. Na het verlies in en tegen Dongen en het midweekse afgelaste duel tegen OFC zal Groene Ster voor eigen publiek een en ander recht willen zetten en vol voor de winst willen gaan. Aftrap op sportpark Pronsebroek is om 14.30 uur.

Inmiddels is er afgelopen woensdag weer een speeldag afgewerkt in de Derde Divisie Zondag, waar Groene Ster door het afgelaste duel bij OFC niet in actie kwam. Het uitduel in Oostzaan is alweer opnieuw ingepland en een week opgeschoven door de KNVB naar woensdagavond 30 maart. De groen-witten komen daardoor in de komende twee weken weer midweeks (OFC uit en UNA thuis) in actie. Eerst wacht op de laatste zondag van maart het treffen voor eigen publiek tegen Hollandia, de huidige nummer 12 van de ranglijst. Groene Ster zal nog wat goed te maken hebben tegen de ploeg uit Hoorn nadat de groen-witten op zondag 10 oktober 2021 aan de borders van het Markermeer flink onderuit gingen tegen een fel Hollandia en met een 3-0 nederlaag naar Heerlerheide werden gestuurd. Trainer Maurice Verbunt herkende in dat duel zijn ploeg niet nadat een week eerder de voormalige koploper OFC nog werd afgetroefd.

Voetbal is niet altijd logisch te verklaren en zeker in de Derde Divisie Zondag is elke wedstrijddag weer een andere. Zo ook afgelopen woensdag met wederom een aantal verrassende uitslagen wat de competitie zowel bovenin als onderin met de week interessanter maakt. Op bezoek bij Dongen kwam er vorige week voor Groene Ster een einde aan een succesvolle reeks van tien ongeslagen duels. Groene Ster ontwaakte op de hobbelige grasmat in Dongen pas echt in het laatste half uur en dat was net te laat om de achterstand nog om te draaien. Tegen Hollandia zal de ploeg weer op scherp staan om de goede wedstrijden in de tweede periode een vervolg te geven. Hollandia kwam de afgelopen twee zondagen niet in actie en heeft als enige ploeg 18 wedstrijden gespeeld. De ploeg van trainer Anand Jagdewsing pakte van de 21 behaalde punten 2/3 deel op het eigen natuurgras en tankte afgelopen woensdag vertrouwen door een 0-1 achterstand tegen OSS’20 om te zetten in een 3-1 zege. Groene Ster – Hollandia is een treffen waar beide ploegen voor zowel bovenin als onderin de ranglijst voor de felbegeerde punten zullen strijden. Scheidsrechter Niels Boel uit Vlissingen zal om 14.30 uur voor de aftrap fluiten op sportpark Pronsebroek.

Wij hopen u komende zondagmiddag weer als 12e man langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek!


Zondag 27 maart 2022

Groene Ster – Hollandia

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Niels Boel uit Vlissingen

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag  UNA ADO’20 14.30 uur
27-03-2022 Blauw Geel’38 Hoogland 14.00 uur
Periode 2 Quick Gemert 14.00 uur
  Hercules Dongen 14.00 uur
  DEM EVV 14.00 uur
  OSS’20 JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
  Groene Ster Hollandia 14.30 uur
  HSC’21 Unitas 14.30 uur
  Westlandia OFC 14.00 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 27 maart 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Hollandia 1 Raf Stahlberg pupil van de week. De 8-jarige Raf speelt in Groene Ster JO9-1 en zit in groep 5 van basisschool Gerardus Majella. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Kylian Mbappé en bij Groene Ster is dat aanvaller Amin Elalji. Raf voorspelt een 2-0 overwinning voor Groene Ster tegen Hollandia. Groene Ster wenst Raf veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *