Groene Ster start derde periode bij Hoogland

Na de midweekse 2-1 winst in het topduel tegen UNA staat voor Groene Ster komende zondag alweer het volgende competitietreffen op de agenda. Groene Ster speelt dan het uitduel in Hoogland (provincie Utrecht), de nummer voorlaatst van de competitie. Om de topklassering in stand te houden zal de driepunter opnieuw het uitgangspunt zijn voor de ploeg van hoofdtrainer Maurice Verbunt.

Het zijn drukke weken voor de ploegen in de Derde Divisie Zondag. De speeldagen volgen zich in snel tempo op en komende zondag is de competitie alweer aanbeland op speeldag 24. Het duel van aanstaande zondag is voor Groene Ster alweer het vijfde duel in 14 dagen. Ook het Paasweekend kent een dubbel programma (Unitas en DEM), waarna de maand april wordt afgesloten met de derby tegen EVV. Groene Ster zit in een goede flow. Nadat op 20 maart bij Dongen een einde kwam aan tien ongeslagen duels werd daarna de draad weer opgepakt met tien punten uit vier duels (Hollandia, OFC, JOS Watergraafsmeer en UNA). Het laatste treffen tegen UNA was een lust voor het oog voor de Groene Ster-aanhanger en een mooie avondwedstrijd op sportpark Pronsebroek. Groene Ster heeft de smaak dus goed te pakken en zal er komende zondag voor moeten zorgen dat hetzelfde niveau wordt aangetikt en de spreekwoordelijke kat in het nauw geen rare sprongen kan maken. In Hoogland begint de wedstrijd weer vanaf 0-0 en zal Groene Ster de voeten moeten laten spreken voor het gewenste resultaat.

Hoogland is de laatste weken afgezakt naar een plaats die rechtstreekse degradatie betekent, de ploeg pakte na de winterstop vier punten met onder meer de verrassende 4-1 winst op hoogvlieger OFC. Na dat duel incasseerde Hoogland zes nederlagen op rij, waarna trainer Roy Versluis afgelopen week zijn taken neerlegde nadat bleek dat vanuit de spelersgroep geen vertrouwen meer was om met elkaar het seizoen af te maken. De Haagse ex-prof Rick Hoogendorp neemt als interim-coach voor de rest van het seizoen de honneurs waar en moet Hoogland voor degradatie behoeden. Arbiter Barry Huizinga, die eerder dit seizoen al Groene Ster – Gemert floot, zal komende zondag vanaf 14.00 uur voor de eerste balomwentelingen fluiten.

Geef u op voor de busreis naar Hoogland!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.45 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Hoogland. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark Langenoord
Sportlaan 30
3828 AZ Hoogland

Zondag 10 april 2022

Hoogland – Groene Ster

Locatie: Sportpark Langenoord

Scheidsrechter: Barry Huizinga uit Leeuwarden

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.45 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag Hoogland Groene Ster 14.00 uur
10-04-2022 DEM OFC 14.00 uur
Periode 3 Westlandia OSS’20 14.00 uur
  Quick UNA 14.00 uur
  Blauw Geel’38 HSC’21 14.00 uur
  Dongen Hollandia 14.00 uur
  Gemert ADO’20 14.00 uur
  Unitas JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  EVV Hercules 14.30 uur

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *