Laatste uitwedstrijd voor Groene Ster in Naaldwijk

Op de laatste zondag van de maand mei speelt Groene Ster voor de laatste keer dit seizoen een uitwedstrijd als een bezoek wordt gebracht bij hekkensluiter Westlandia in Naaldwijk. In de provincie Zuid-Holland zal Groene Ster een tegenstander treffen die de allerlaatste strohalm zal willen grijpen om de laatste plek in de Derde Divisie Zondag te verlaten. Na het 1-1 gelijkspel tegen Blauw Geel’38 heeft Groene Ster nog een kleine kans op een vervangende periode, maar dan zal twee keer de volle buit nodig zijn uit de laatste twee ontmoetingen van deze enerverende voetbaljaargang.

Nog een dikke week en dan komt er een einde aan de competitie in de Derde Divisie Zondag. De beslissingen zullen dan ook bekend zijn. Wie wordt er kampioen? Wie gaat nacompetitie-voetbal spelen voor promotie of degradatie en welke twee ploegen degraderen naar de hoofdklasse? De spanning is vooralsnog ongekend en twee speeldagen voor het slot is er op nog geen enkel front duidelijkheid. Het maakt deze competitie vanaf het begin zeer interessant. Na zondag 29 mei wachten nog twee midweekse inhaalduels. Dongen – Gemert werd afgelopen Hemelvaartsdag afgelast vanwege blessureleed bij de assistent-scheidsrechter en OSS’20 – Hercules van zondag 22 mei wordt komende week opnieuw gespeeld na een administratieve fout bij de spelersopgave van de Ossenaren, die daarvoor tevens door de KNVB werden beboet met een punt aftrek.

Groene Ster speelde nog niet eerder in Naaldwijk tegen Westlandia, daarentegen vond in Heerlerheide al twee keer een ontmoeting plaats tussen beide groen-wit gekleurde ploegen. Eerder dit seizoen vielen er geen treffers te noteren op sportpark Pronsebroek (0-0) en in het debuutseizoen van Groene Ster in seizoen 2019-2020 ging Westlandia er met de punten vandoor na een 2-3 zege. Een soortgelijk resultaat hebben de Naaldwijkers nu weer nodig om degradatie af te wenden en zicht te houden op nacompetie-voetbal als hoogst haalbare. Groene Ster zal na twee remises het zoet van een overwinning weer eens willen proeven.

Geef u op voor de busreis naar Naaldwijk!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 09.30 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Naaldwijk. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich opgeven bij elftalleider Wim Beckers via 06-13203066 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.00 uur gepland.

Adresgegevens tegenstander:
Sportpark De Hoge Bomen
De Hoge Bomen 4
2671 NZ Naaldwijk

Zondag 29 mei 2022

Westlandia – Groene Ster

Locatie: Sportpark De Hoge Bomen

Scheidsrechter: Rob Souwen uit Tilburg

aanvang: 14.00 uur (vertrek bus: 09.30 uur)

PROGRAMMA

Wedstrijddag 33 Westlandia Groene Ster 14.00 uur
29-05-2022 ADO’20 JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
Periode 3 Quick Hercules 14.00 uur
  Blauw Geel’38 Dongen 14.00 uur
  UNA Hoogland 14.00 uur
  Gemert OFC 14.00 uur
  OSS’20 HSC’21 14.00 uur
  Unitas DEM 14.00 uur
  EVV Hollandia 14.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *