Alleen winst telt voor Groene Ster tegen Blauw Geel’38

Na twee verre uitduels (Utrecht en Den Haag) rolt komende donderdagavond (Hemelvaartsdag) 26 mei 2022 de bal weer op sportpark Pronsebroek als Groene Ster het opneemt tegen Blauw Geel’38. Binnen 12 dagen volgen alle beslissingen in de Derde Divisie Zondag en is er duidelijkheid over welke ploeg op welke plek eindigt. Gezien de minimale onderlinge verschillen zal het slotakkoord in deze knotsgekke competitie een ware Hitchcock-ontknoping worden. Er is namelijk nog van alles mogelijk zowel bovenin als onderin de ranglijst. Groene Ster – Blauw Geel’38 start om 19.00 uur, zorg dat je erbij bent!

Groene Ster neemt het op deze doordeweekse speeldag 32 op tegen Blauw Geel’38 uit Veghel. Dan wacht komende zondag de trip naar Naaldwijk (Westlandia) om de competitie af te sluiten thuis op Pinkstermaandag tegen OSS’20 (14.00 uur). Drie finales nog waarin Groene Ster voor het maximale zal willen gaan om nog wat plekken op de ranglijst te stijgen. Dat er in deze competitie van alles mogelijk is, wordt elke wedstrijddag weer bewezen door de uitslagen. Groene Ster boekte uit de laatste acht duels zeven punten, maar bleef steevast in de top vijf waarbij de marges naar boven te overbruggen zijn. De groen-witten maakten er vorige week weer een echte wedstrijd van en de doelpuntloze remise bij achtervolger Quick zal een opsteker geven om tegen Blauw Geel’38 weer voor de driepunter te strijden. De ploeg van trainer Niels van Casteren kent een prima reeks in de derde periode, speelde zich vorige week definitief veilig door een 2-1 thuiszege op DEM en zal in Heerlerheide hier een vervolg aan willen geven.

Winst is derhalve het enige dat telt voor beide ploegen. Voor Groene Ster om de aansluiting naar boven in het vizier te houden (het verschil met de derde plek, die recht geeft op promotieduels, is vier punten) en voor Blauw Geel’38 om de topklassering in de derde periode te behouden. Volop ingrediënten derhalve voor weer een interessant affiche in deze ongekend spannende competitie.

Donderdagavond 26 mei hopen wij u allemaal langs de lijn te mogen begroten in Heerlerheide om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien op sportpark Pronsebroek.


Donderdag 26 mei 2022

Groene Ster – Blauw Geel’38/JUMBO

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jeremy Lensink uit Arnhem

aanvang: 19.00 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 32 OFC ADO’20 0-0
26-05-2022 Hoogland Quick 14.00 uur
Periode 3 Hercules Westlandia 14.00 uur
  Hollandia Unitas 14.00 uur
  DEM OSS’20 14.00 uur
  Dongen Gemert 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer EVV 14.00 uur
  HSC’21 UNA 14.30 uur
  Groene Ster Blauw Geel’38 19.00 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Donderdag 26 mei 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Blauw Geel’38 1 Jayden van Haaren pupil van de week. De 8-jarige Jayden speelt in Groene Ster JO9-1 en zit in groep 5 van basisschool De Ganzerik. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Lionel Messi en bij Groene Ster zijn alle selectiespelers favoriet. Jayden voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen Blauw Geel’38. Groene Ster wenst Jayden veel plezier en een leuke avond.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *