KNVB maakt indeling Derde Divisie Zondag seizoen 2022-2023 bekend

De KNVB heeft de definitieve competitie-indeling van de Derde Divisie Zondag bekend gemaakt voor het nieuwe seizoen 2022-2023. Ten opzichte van vorig seizoen treft Groene Ster vijf nieuwe tegenstanders. Uit de voormalige hoofdklasse B komen de bekende clubs Baronie (kampioen), OJC Rosmalen en UDI’19 (allebei promotie via nacompetitie) over. TOGB uit Berkel en Rodenrijs promoveert als kampioen van de hoofdklasse A en VVSB uit Noordwijkerhout is de laatste nieuwkomer en maakt door het scheve aantal clubs in beide Derde Divisies de wissel van de Derde Divisie Zaterdag naar de Derde Divisie Zondag. Op zondag 21 augustus 2022 zal de aftrap van de competitie plaatsvinden.

De verdeling van de clubs in provincies: Limburg (1), Zuid-Holland (4), Noord-Holland (3), Noord-Brabant (8), Utrecht (1) en Overijssel (1). Het speelschema zal door de KNVB op een later moment kenbaar worden gemaakt.

Onderstaand de volledige indeling Derde Divisie zondag seizoen 2022-2023:

ADO’20 (Heemskerk, Noord-Holland) JOS Watergraafsmeer (Amsterdam, Noord-Holland)
Baronie (Breda, Noord-Brabant) OJC Rosmalen (Rosmalen, Noord-Brabant)
Blauw Geel’38/JUMBO (Veghel, Noord-Brabant) OSS’20 (Oss, Noord-Brabant)
DEM (Beverwijk, Noord-Holland) Quick (Den Haag, Zuid-Holland)
Dongen (Dongen, Noord-Brabant) TOGB (Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland)
Gemert (Gemert, Noord-Brabant) UDI’19/CSU (Uden, Noord-Brabant)
Groene Ster (Heerlerheide, Limburg) UNA (Veldhoven, Noord-Brabant)
Hercules (Utrecht) Unitas (Gorinchem, Zuid-Holland)
HSC’21 (Haaksbergen, Overijssel) VVSB (Noordwijkerhout, Zuid-Holland)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *