Afsluitdag Groene Ster met barbecue en feestavond opnieuw een succes 

Na twee seizoenen noodgedwongen door corona geen afsluiting van het seizoen vond afgelopen zaterdag 25 juni 2022 weer de traditionele seizoensafsluiting op sportpark Pronsebroek plaats. Als vanouds wederom een geslaagde dag waarbij Groene Ster iedereen wil bedanken voor de aanwezigheid.

Toernooi Vader/Zoon – Moeder/Dochter
In de ochtend en middag van 10.00 uur tot 14.00 uur vond het Vader/Zoon – Moeder/Dochter toernooi plaats. Er werd gespeeld in meerdere categorieën. De winnende teams ontvingen een beker en de spelers een medaille. Het toernooi zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen.

Barbecue met 230 deelnemers
Vanaf 18.00 uur ging voor de vijfde keer op rij een grootse barbecue van start met 230 deelnemers, een nieuw record met weer 80 deelnemers meer dan de vorige editie. Opnieuw was de grote barbecue perfect georganiseerd door de activiteitencommissie. Inmiddels is dit een niet meer weg te denken traditie aan het worden. Daarnaast was de feestavond met een DJ ook muzikaal in prima handen.

Kampioenen gehuldigd
Tijdens deze avond werden een drietal kampioensteams gehuldigd. Bij de jeugd waren dit de jeugdteams JO12-2 (jongens) en MO15-1 (meisjes). Ook een delegatie van kampioen Groene Ster 4 werd gehuldigd. Allen nogmaals proficiat! De teams kregen allen hun kampioensmedailles uitgereikt.

Speler van het Jaar
Tijdens deze avond werd Danny Stassar tot Speler van het Jaar uitgeroepen bij het eerste elftal. De winnaar werd toegesproken door hoofdtrainer Maurice Verbunt en tevens werd afscheid genomen van een aantal aanwezige vertrekkende spelers. Voor de start van de trainingen van Groene Ster op zondag 17 juli zal er een update verschijnen met de definitieve samenstelling van onze selectie met nieuwkomers en vertrekkers.

Dank
Tot slot een welgemeend woord van dank aan al onze hard werkende vrijwilligers, onze kantinebeheerders en zeker de activiteitencommissie die met de perfect georganiseerde barbecue tijdens de gezellige en druk bezochte avond zorgden voor een geslaagde afsluiting van het lange seizoen 2021-2022.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *