Groene Ster-lid Drago Romih overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op dinsdag 21 juni 2022 Drago Romih op 78-jarige leeftijd is overleden. Drago Romih was 43 jaar onafgebroken lid van Groene Ster, vanaf 1 augustus 1979. 

Maar ook voor deze periode speelde Drago Romih als actief voetballer vrijwel zijn hele leven bij onze vereniging, met twee uitstapjes naar KEV en FC Hoensbroek. Zowel in de jeugd, op het eerste elftal, Groene Ster 3 en tot op hoge leeftijd bij de veteranen. Drago was een technisch begaafde middenvelder. In de jaren tachtig, rondom het 60-jarig bestaansfeest van RKSV Groene Ster, maakte Drago ook een aantal jaren deel uit van ons hoofdbestuur.

Samen met zijn vaste vriendengroep maakte Drago deel uit van een groep leden die allen een rijk verleden bij  RKSV Groene Ster hebben en tot op hoge leeftijd wekelijks een balletje getrapt hebben bij Groene Ster en de wedstrijden van ons eerste elftal bezochten.

Bestuur en leden RKSV Groene Ster danken Drago voor zijn trouw lidmaatschap en zijn goede werk en wensen zijn echtgenote Riekie, zijn zoon Marcel en dochter Monika, zijn familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De uitvaartdienst zal plaatsvinden op dinsdag 28 juni 2022 om 11.00 uur in de aula van MOK Uitvaartverzorging, Kampstraat 46 te Heerlerheide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *