Geslaagd kampweekend 2022 voor pupillen Groene Ster

De JO7 t/m JO11 pupillen van Groene Ster kunnen terugkijken op een zeer geslaagd kampeerweekend in Wijlre. Na twee jaar geduld, konden we dan eindelijk weer vertrekken naar onze vertrouwde locatie ’t Leienhoes. Zoals altijd werden we hier weer met open armen ontvangen. Wat hadden we het gemist in 2020 en 2021. De in totaal 66 kinderen genoten met volle teugen van een weekend vol spel, ontspanning en een hele hoop lol. Door het mooie weer en het gebrek aan wifi, waren de kinderen constant buiten in de weer. Ze waren weer razend enthousiast over de mooie stormbaan. Deze stormbaan werd net als eerdere jaren beschikbaar gesteld door Anytyme ’t Smulhoekje en was dus wederom een groot succes. Een speciaal woord van dank ook aan Bert Gillissen, waar we deze baan al jaren huren. Doordat de baan vrijdags nog verhuurd was, heeft Bert ons voor de eerste dag diverse alternatieven geleverd waaronder dus een opblaasbare glijbaan die ook het hele weekend gretig gebruikt werd. 

Was alles rozengeur en maneschijn? Nee, dat kan ook bijna niet, maar kijken we terug op een geslaagd weekend? Dat zeer zeker wel.

Dit weekend was niet mogelijk zonder de inzet van ons jeugdkader. Een welgemeend dankjewel aan iedereen die meegeholpen heeft aan het slagen van dit weekend. Een groep kaderleden en vaste vrijwilligers die begrijpen, dat het dit weekend in eerste instantie om de kinderen gaat en hier perfect naar handelen.

Tevens op deze plaats een dankwoord aan de sponsoren die op verschillende manieren ons kampweekend financieel of door het beschikbaar stellen van bedrijfsinventaris gesteund hebben:

  • Cafetaria/lunchroom Anytyme ’t Smulhoekje

AnyTyme ’t Smulhoekje – Eten bestellen in Heerlen (anytyme-t-smulhoekje-heerlen.nl)

  • Bazuin Verzekeringen & Hypotheken

Bazuin Verzekeringen & Hypotheken – Verzekeringen & Hypotheken

  • Bert Gillissen

Number One in EVENT SUPPLIES! – Uw plek voor Event Supplies. (bert-gillissen.website)      

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *