Selectienieuws 2022-2023: Groene Ster start met selectie van 22 spelers aan voorbereiding

De technische staf bestaande uit hoofdtrainer Maurice Verbunt, de assistent-trainers Jorrit Ritzen en Diego Jongen en keeperstrainer Marcel Gyenes, start zondag 17 juli start met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met een selectie die zal bestaan uit 19 veldspelers en 3 doelmannen.

Zoals eerder al gepubliceerd in de voorbije weken zijn er aantal nieuwkomers te begroeten in de selectie van Groene Ster. Bas Breukers (Fortuna Sittard), Guus Hupperts (VVV Venlo), Zlatko Zejnilovic (Minor) en David Bouzas (Roda JC) maken de overstap naar de groen-witten.

Daarnaast heeft hoofdtrainer Maurice Verbunt ook oog voor het aanstormende talent binnen de club. Vanuit ons tweede elftal en JO19-1 sluiten een drietal talenten aan. Verdediger Nawfal Pijjou en aanvaller Edvin Skrijelj maken in het nieuwe seizoen onderdeel uit van de selectie en vanuit Groene Ster JO19-1 wordt de talentvolle middenvelder Zakaria Tarrazi (18) toegevoegd. Tevens heeft de jeugdige Emre Cavus de overstap gemaakt naar Groene Ster. De 18-jarige Belgische verdediger komt over van Roda JC Kerkrade en is in defensief opzicht de gewenste aanvulling in de selectie. Tot slot heeft de vorig seizoen lang geblesseerde aanvaller Shola Olugbega kenbaar gemaakt om in het komende seizoen ook weer aan te sluiten bij de selectie.

Tijdens de afsluitdag op zaterdag 25 juni werden de aanwezige afscheid nemende spelers van Groene Ster uitvoerig door hoofdtrainer Maurice Verbunt toegesproken. De volgende spelers gaan Groene Ster verlaten en hopen wij in de toekomst nog een keer te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek: Swen Cornelissen (Minor), Yoëll Henssen (De Ster), Zaid Akachar (LHC), Raf Mertens (SV Meerssen), Julien Clout (verhuizing naar Portugal), Mo Kourouma (onbekend), Anass Kiki (onbekend) en Florentin Guncati (onbekend). Een woord van dank aan de vertrekkende spelers voor hun inzet voor Groene Ster. Wij wensen jullie veel succes bij jullie nieuwe club.

De selectie van RKSV Groene Ster bestaat in het nieuwe seizoen uit de volgende spelers:

Mark Voss Amin Elalji
Dylan Zwartjes Shola Olugbega
Danny Stassar Marc van Wersch
Joris de Kleijn Bas Breukers
Dennis Petit Guus Hupperts
Shaquille Simmons Zlatko Zejnilovic
Bryan Simons David Bouzas
Joey Dekkers Emre Cavus
Bo Breukers Nawfal Pijjou
Safouane Ahidar Edvin Skrijelj
Chefrino Eind Zakaria Tarrazi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *