Groene Ster-lid Wim Cox overleden

Wij ontvingen het droevige bericht dat op maandag 15 augustus 2022 Wim Cox op 76-jarige leeftijd is overleden. Wim was bijna 40 jaar onafgebroken lid van Groene Ster, vanaf 1 juni 1983.

Maar ook voor deze periode speelde Wim Cox als jeugdig talent, overgekomen van het voormalige Huskense Boys, in het eerste elftal van Groene Ster. Na een overstap naar Heerlen Sport, waar Wim een aantal jaren op het eerste elftal speelde, keerde hij terug bij Groene Ster. Wim was een dragende kracht, binnen alle elftallen waar hij speelde. Ook was de aanvoerdersband aan hem toevertrouwd.

In de jaren tachtig, was Wim ook bestuurlijk betrokken bij Groene Ster. Met als taak voetbaltechnische zaken.

Samen met zijn vaste vriendengroep maakte Wim deel uit van een groep leden die allen een rijk verleden bij RKSV Groene Ster hebben en tot op hoge leeftijd wekelijks een balletje getrapt hebben bij Groene Ster en de wedstrijden van ons eerste elftal bezochten.

Ook maakte Wim deel uit van de Heerlerheidse vriendengroep het Greun Hedsjer Gilde, een groep vrienden met allen een nauwe verbinding met RKSV Groene Ster.

Bestuur en leden van RKSV Groene Ster en het Greun Hedsjer Gilde bedanken Wim voor zijn langdurig trouw lidmaatschap en zijn goede werk voor onze vereniging en wensen zijn echtgenote Han, zijn dochters Lisy en Pauline, familieleden en vrienden veel sterkte en kracht bij het dragen van dit grote verlies.

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op dinsdag 23 augustus om 11.45 uur in de aula van crematorium Heerlen, gelegen aan de Imstenraderweg 10.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *