Groene Ster maakt zich op voor seizoensouverture tegen ADO’20

Groene Ster staat aan de vooravond van het vierde seizoen in de Derde Divisie Zondag en maakt zich op voor de seizoensouverture tegen ADO’20 uit Heemskerk. Zondagmiddag 21 augustus om 14.30 uur gaat het los als de groen-witten seizoen 2022-2023 aftrappen met een thuisduel op sportpark Pronsebroek.

Op Pinkstermaandag 6 juni 2022 werden alle beslissingen duidelijk in de spannende competitie 2021-2022 van de Derde Divisie Zondag. Met vijf nieuwe tegenstanders wacht er ook dit jaar weer een boeiende competitie en zal Groene Ster sportief haar mannetje moeten staan. Na een gedegen voorbereiding en de bekerwinst op Barendrecht (2-0) heeft Groene Ster aan vertrouwen gewonnen en zal de ploeg van Maurice Verbunt klaar zijn voor de seizoensopener. Met ADO’20 komt meteen een topploeg naar Heerlerheide. De Heemskerkers waren vorig seizoen tot op de laatste speeldag kanshebber voor de (periode)titel. In de stromende regen bij Hercules kwam de equipe van trainer Roy van der Mije tot een 3-3 gelijkspel, wat uiteindelijk niet voldoende bleek voor een prijs en de derde plek de eindbestemming bleek. Groene Ster eindigde het drukke seizoen op de zesde plek, mede debet aan een mindere derde periode nadat de tweede periode op doelsaldo werd misgelopen.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen in het nieuwe seizoen. Het is koffiedik kijken hoe de krachtsverhoudingen ervoor staan. Groene Ster zal er zondag meteen moeten staan en heeft aan de ontmoetingen met ADO’20 vorig seizoen goede herinneringen bewaard. In Heemskerk ging Groene Ster met de drie punten aan de haal (2-3) na een rake knal van Safouane Ahidar in de slotminuut. In Heerlerheide bleek de winnende treffer van Bryan Simons goud waard voor de 1-0 zege. De ploeg van Maurice Verbunt, Jorrit Ritzen en Diego Jongen lijkt klaar om voor eigen publiek alles in het werk te stellen om een vliegende start te maken in de nieuwe competitie. Wij hopen u komende zondag op sportpark Pronsebroek als vanouds weer te mogen begroeten voor de seizoensopening in de Derde Divisie Zondag om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien.

Minuut stilte:
* Voor het begin van de wedstrijd zal er een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan de in afgelopen periode drie overleden leden: Drago Romih, Madouh Soeren en Wim Cox.


Zondag 21 augustus 2022

Groene Ster – ADO’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Jeremy Lensink uit Arnhem

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 1 DEM Unitas 14.00 uur
21-08-2022 Hercules Dongen 14.00 uur
Periode 1 UDI’19/CSU ADO’20 14.00 uur
  OSS’20 Gemert 14.00 uur
  Quick VVSB 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Blauw Geel’38 14.00 uur
  HSC’21 Baronie 14.30 uur
  Groene Ster ADO’20 14.30 uur
  UNA OJC Rosmalen 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 21 augustus 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – ADO’20 1 Faine Habets pupil van de week. De 6-jarige Faine is speler van Groene Ster JO8 en zit in groep 4 van basisschool Gerardus Majella. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Cody Gakpo en bij Groene Ster is aanvaller Chefrino Eind zijn favoriet. Faine voorspelt een 3-2 overwinning voor Groene Ster tegen ADO’20. Groene Ster wenst Faine veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

 

BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *