Teamindelingen en start trainingen Groene Ster JO7 t/m JO12 seizoen 2022-2023

De voorlopige teamindelingen van de jeugdteams JO7 t/m JO12 voor het seizoen 2022-2023 zijn in de afgelopen periode samengesteld door de jeugdcommissie in samenspraak met de jeugdtrainers.

Binnen de jeugdafdeling zijn nog niet alle teams bezet met trainers/leiders. Zowel bij de junioren als bij de pupillen. Wij doen dan ook een oproep aan ieder, maar zeker aan ouders, bekenden, vrienden en overige Groene Ster jeugd (JO17 en JO19) en seniorenleden. Ga aan de slag bij onze jeugdafdeling. Ook scheidsrechters zijn van harte welkom. Wil je meer info of heb je interesse? Spreek een van de coördinatoren aan of stuur een e-mail naar [email protected].

De trainingen van deze teams starten vanaf dinsdag 6 september 2022. Bekijk ook in onderstaande bijlage het trainingsschema.

De teamindelingen van de JO12, JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7 zijn ook in de bijlage gepubliceerd. Nogmaals deze teams starten op dinsdag 6 september 2022 met de trainingen. Start training voor JO10 en JO11 en JO12 is om 18.30 uur op dinsdag en donderdag en voor JO9, JO8 en JO7 om 17.30 uur op dinsdag en donderdag.

Nieuwe leden kunnen zich aanmelden tijdens de trainingen bij de coördinatoren of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Aanmelden kan ook digitaal gebeuren via https://www.groenester.nl/lid-worden/

Onderstaand kunt u de voorlopige teamindelingen JO7 t/m JO12 met trainers/leiders bekijken van alle jeugdteams.

<Bekijk indelingen en voorlopig trainingsschema Groene Ster JO7/JO12 seizoen 2022-2023>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *