Groene Ster voor eigen publiek tegen nieuwkomer TOGB

Op de eerste zondag van september ontvangt Groene Ster debutant TOGB uit Berkel en Rodenrijs. Het duel op de derde speeldag van de Derde Divisie Zondag begint om 14.30 uur en staat onder leiding van arbiter Stijn van Zuilichem uit Bladel. Groene Ster nodigt eenieder van harte uit om zondag naar sportpark Pronsebroek te komen in Heerlerheide.

Na het verlies in de seizoensopener tegen ADO’20 (0-2) en de remise in extremis bij OJC Rosmalen (2-2) zal Groene Ster voor eigen publiek tegen nieuwkomer TOGB voor de eerste driepunter van deze competitie willen gaan. TOGB is van de vijf nieuwe clubs in deze competitie samen met VVSB een onbekende tegenstander voor de groen-witten. TOGB (Tot Ons Genoegen Berkel) is een omnisportvereniging uit Berkel en Rodenrijs uit de provincie Zuid-Holland en bestaat uit meerdere afdelingen met voetbal, handbal, biljart en tennis. De ploeg van hoofdtrainer Mark Schuur reeg de laatste seizoenen de kampioenschappen aan elkaar. Vorig seizoen pakte TOGB de titel in de hoofdklasse A waardoor de geel-zwarten zich na twee hoofdklasse-jaren nu derdedivisionist mogen noemen. Een fraaie opmars richting de top van het amateurvoetbal werd in gang gezet nadat TOGB in seizoen 2018/2019 (kampioen tweede klasse) en seizoen 2019/2020 (kampioen eerste klasse) eveneens promoties kon vieren. TOGB speelde tot nu toe een duel in de Derde Divisie Zondag met een gelijkspel bij UDI’19 (2-2), vorige week kwam de ploeg niet in actie in verband met het overlijden van een erelid binnen de vereniging.

Groene Ster leek in Rosmalen lange tijd op weg naar de eerste drie punten van de competitie. Voldoende kansen om de 1-2 voorsprong uit te breiden bleven echter onbenut en dan blijft in de voetballerij de alom bekende wet optreden dat de tegenstander wel scoort. In de dying seconds van het duel viel de gelijkmaker en vertrok Groene Ster slechts met een punt huiswaarts. De focus is echter alweer gericht op de komende week waarin naast het thuisduel tegen TOGB een midweeks duel op bezoek bij Gemert op de agenda staat en volgende week de uitwedstrijd bij VVSB in Noordwijkerhout wordt gespeeld. Om die ‘Engelse’ week goed te starten zal Groene Ster er veel aan gelegen zijn een positief resultaat tegen TOGB in eigen huis te houden. 

Wij hopen u komende zondag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zondag 4 september 2022

Groene Ster – TOGB

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Stijn van Zuilichem uit Bladel

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 3 UNA VVSB 14.30 uur
04-09-2022 UDI’19/CSU Blauw Geel’38 13.00 uur
Periode 1 Hercules OJC Rosmalen 14.00 uur
  ADO’20 Dongen 14.00 uur
  OSS’20 Unitas 14.00 uur
  Quick Gemert 14.00 uur
  JOS Watergraafsmeer Baronie 14.00 uur
  HSC’21 DEM 14.30 uur
  Groene Ster TOGB 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 4 september 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – TOGB 1 Daan Maijers pupil van de week. De 8-jarige Daan is speler van Groene Ster JO10 en zit in groep 5 van basisschool De Ganzerik. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler bij Groene Ster is doelman Mark Voss. Daan voorspelt een 5-2 overwinning voor Groene Ster tegen TOGB. Groene Ster wenst Daan veel plezier en een leuke middag.

 

 

 

SPONSOR VAN DE WEEK EN SPONSOR WEDSTRIJDBAL

BORDSPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *