Doe mee met de WK poule van FC Robinstijn

Aan leden en supporters Groene Ster en hun familie,

Zoals jullie misschien wel weten is Groene Ster sinds 1 januari 2021 een maatschappelijk partner van FC Robinstijn. Binnenkort staat het WK voor de deur en daarom organiseert FC Robinstijn een WK poule. Wij als Groene Ster willen daar natuurlijk ook ons steentje aan bijdragen.

Dat gaan we dan ook doen, maar wel met een heel speciaal doel…  

Samen strijden voor een voetbalwens
Stichting FC Robinstijn en ACS Cleaning hebben vorig jaar de handen ineen geslagen en samen een EK poule voor bedrijven en verenigingen georganiseerd. Het achterliggende doel was om met alle deelnemers een fantastische voetbalwens van een kindje in vervulling te laten gaan.

We mogen wel stellen dat dit aardig gelukt is vorig jaar. Wat begon als een idee om een poultje te organiseren waarin bedrijven onderling de strijd aan konden gaan, eindigde in een EK poule met 60 deelnemende bedrijven/teams en in totaal bijna 1.000 deelnemers. Hierdoor wisten we ruim 4.000 euro op te halen voor het goede doel.

Dankzij alle deelnemers van de EK poule, heeft FC Robinstijn de wens van Lotte bij de Oranje Leeuwinnen in Frankrijk uit kunnen laten komen. Een onvergetelijke trip voor Lotte en haar familie! Lotte is helaas niet meer onder ons, maar lees hier haar indrukwekkende wensverhaal, een dierbare herinnering voor altijd: https://www.fcrobinstijn.nl/lotte-broeren/

Net zoals vorig jaar, spelen we dit jaar ook weer om 1 of misschien zelfs wel meer voetbalwensen in vervulling te kunnen laten gaan.

WK-poule
In onze WK-poule strijden alle deelnemende bedrijven en verenigingen en hun deelnemers mét en tegen elkaar. Er is één grote WK-poule waarin alle deelnemers individueel de strijd met elkaar aangaan. Er wordt weer in meerdere speelrondes gespeeld, waarbij telkens iemand gekroond wordt tot winnaar van die speelronde en daarvoor een leuke prijs ontvangt. Uiteraard wordt na de finale de grote kampioen bekendgemaakt, die naast een fantastische hoofdprijs ook de GLAZEN VOET-BOL ontvangt als beste voorspeller. Om het voor iedereen tot en met de laatste wedstrijd spannend te houden, zullen er ook leuke prijzen worden toegekend aan deelnemers, die zich niet met de allerbesten kunnen meten.

Sub-poule per bedrijf/vereniging
Iedere vereniging die met 11 of meer deelnemers meespeelt in de grote poule, heeft ook een eigen sub-poule. In die sub-poule spelen de Leden van Groene Ster dus ook onderling tegen elkaar zonder buitenstaanders.

Voor deze sub-poule stelt Groene Ster ook prijzen beschikbaar :

1e Plaats              Wedstrijdshirt 1e elftal met jou eigen naam en Nummer

(evt. gesigneerd door 1e elftal / 1 speler)

2e Plaats              4 vrijkaarten voor GAIA Zoo

3e Plaats              reiskoffer (Liptonice)

4e Plaats              Bon Sport2000

5e Plaats              Bonnenkaart Groene Ster

Bedrijvenklassement
Tenslotte gaan we van alle verenigingen, die een eigen sub-poule hebben, ook een gemiddelde score bijhouden in een bedrijvenklassement. Alle bedrijven/verenigingen gaan op die manier ook strijden tegen alle andere deelnemende bedrijven. Het bedrijf of de vereniging met de beste gemiddelde score zal uiteraard als team ook een leuke prijs ontvangen.

Dreamteam FC Robinstijn
Namens FC Robinstijn zal o.a. ook een Dreamteam, bestaande uit bekende ambassadeurs, voetballers en oud-voetballers mee gaan spelen.

Deelname en prijzen
De kosten voor deelname aan de WK poule bedragen 5 euro per persoon.

Van het inschrijfgeld van alle deelnemers gaat 100% naar het goede doel, stichting FC Robinstijn.

FC Robinstijn en ACS cleaning staan garant voor een aantal hele mooie prijzen, waaronder gedragen en/of gesigneerde shirts en andere items van onze ambassadeurs en Voetbalvrienden

Aanmelden :

Alle kids krijgen komende week een briefje mee.

Voor leiders / spelers overige teams etc zullen er ook briefjes in de bestuurskamer liggen.

Dit briefje svp invullen en samen met het geld (liefst in envelop) inleveren bij het kantine personeel

LET OP !!  Er kan alleen contant betaald worden

Indien jullie willen meedoen dan s.v.p. voor 23 oktober aanmelden.

Deelnemers ontvangen daarna z.s.m. verder informatie.

Wie wordt deze zomer uitgeroepen tot meestervoorspeller van het WK 2022 ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *