Bo Breukers stopt met voetballen

Bo Breukers heeft per direct een punt gezet achter zijn actieve voetbalcarrière. Hij kan het spelen voor derdedivisionist Groene Ster uit Heerlen niet langer combineren met zijn werk als manager van Fortuna Sittard Vrouwen.

De 23-jarige middenvelder ontbrak afgelopen zondag al bij Groene Ster in de competitiewedstrijd tegen sv OSS 1920. Naast zijn functie bij Fortuna volgt hij ook nog een studie HBO-bedrijfskunde. “Ik moest keuzes maken: Fortuna of zelf voetballen. Het was een worsteling, maar uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en besloten om te stoppen bij Groene Ster.”

Breukers begon zijn carrière bij SVM. Hij stapte over naar Fortuna en speelde enkele duels in het eerste team. Vervolgens werd hij uitgeleend aan FC Dordrecht, waarna hij in 2020 bij Groene Ster belandde.

Dit seizoen speelde hij voor het eerst samen met zijn jongere broer Bas. Daaraan komt nu dus een voortijdig einde.

Groene Ster bedankt Bo voor zijn inzet voor onze vereniging en wenst hem veel succes in zijn maatschappelijke carrière als manager van Fortuna Sittard Vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *