Groene Ster ontvangt OSS’20 voor belangrijk thuisduel

In de elfde speelronde van de Derde Divisie Zondag speelt Groene Ster komende zondag voor eigen publiek een belangrijk thuisduel tegen OSS’20. Na het verdienstelijke gelijkspel vorige week bij hoogvlieger HSC’21 (1-1), wacht met OSS’20 wederom een ploeg die in de bovenkant van de ranglijst vertoeft. Het zal zaak zijn voor Groene Ster om het goede gevoel in Haaksbergen mee te nemen en op het eigen sportpark Pronsebroek er weer een ouderwetse voetbalmiddag van te maken. Om 14.30 uur gaat de strijd losbarsten en hopen wij weer op uw aanwezigheid.

De competitie in de Derde Divisie Zondag is alweer op 1/3 deel van het seizoen beland. Op koploper ADO’20 staat voorlopig geen maat. De Heemskerkse ploeg pakte afgelopen zondag op oppermachtige wijze de eerste periodetitel en heeft nu op een handvol achtervolgers al een voorsprong van tien punten. Achter de lijstaanvoerder zijn de verschillen vooralsnog te overzien en zit alles dicht bij elkaar. Groene Ster boekte bij het degelijke HSC’21 een meer dan prima resultaat. De equipe van Maurice Verbunt legde volop strijd aan de dag en opereerde in Haaksbergen als een collectief. Zondag wacht OSS’20 in Heerlerheide en zal Groene Ster op dezelfde voet verder moeten gaan. 

Zo’n vier maanden geleden was de laatste ontmoeting Groene Ster – OSS’20. Op de slotdag van seizoen 2021-2022 eindigde het treffen in een spectaculaire 3-4 eindstand. Groene Ster nam na een uur voetbal de leiding met 3-0, het laatste half uur was voor OSS’20 dat de stand volledig omdraaide. OSS’20 staat dit seizoen onder leiding van de van HVCH overgekomen trainer Roy de Haan. Onder diens leiding draaien de Ossenaren weer mee bovenin de ranglijst en blijken moeilijk te verslaan. Op zondag 11 september liep OSS’20 voor het laatst tegen een uitglijder aan bij DEM in Beverwijk. Groene Ster weet wat het moet doen aan de vooravond van twee belangrijke thuisduels. Tegen de eerste opponent OSS’20 zullen de mouwen moeten worden opgestroopt om een positief resultaat in eigen huis te houden en de weg naar boven in gang te zetten.

Wij hopen iedereen komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zondag 16 oktober 2022

Groene Ster – OSS’20

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Haico Michielsen uit Chaam

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 11 OJC Rosmalen Unitas 1-3
16-10-2022 ADO’20 DEM 14.00 uur
Periode 1 Blauw Geel’38 Dongen 14.00 uur
  TOGB Baronie 14.00 uur
  UDI’19 Quick 14.00 uur
  Hercules HSC’21 14.00 uur
  UNA JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
  Groene Ster OSS’20 14.30 uur
 
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 16 oktober 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Max Sybesma pupil van de week. De 6-jarige Max is speler van Groene Ster JO7 en zit in groep 3 van basisschool Gerardus Majella. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Neymar en bij Groene Ster is aanvaller Guus Hupperts zijn favoriet. Max voorspelt een 3-0 overwinning voor Groene Ster tegen OSS’20. Groene Ster wenst Max veel plezier en een leuke middag.

BALSPONSOR EN SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *