Zus Gulpen overleden: de tweede moeder voor vele Groene Ster jeugdleden

Met grote verslagenheid ontvingen wij het droevige bericht dat Zus Gulpen op maandag 10 oktober geheel onverwacht is overleden op 87-jarige leeftijd. Zus Gulpen was jarenlang met haar echtgenoot Frits Gulpen, die helaas ook niet meer in ons midden is,  beheerster van ons jeugdhome. 

Veel voormalige jeugdspelers en jeugdleiders van Groene Ster, zullen ’tante Zus’ of ‘Zusje’ zoals ze liefkozend genoemd werd, niet alleen herinneren als beheerster van het jeugdhome van Groene Ster maar vooral als tweede moeder. Velen namen Zus in vertrouwen en vonden altijd een luisterend oor bij haar.

Zus en Frits Gulpen waren van 1985 tot juni 1995 onafgebroken beheerders van het jeugdhome van Groene Ster. Een legendarische ontmoetingsplaats voor iedereen die onze jeugd in deze periode een warm hart toedroeg. In 1989 maakte Zus de verhuizing van het oude jeugdhome mee naar de voormalige Helios’23 kantine. Na een forse renovatie beschikte de jeugd van Groene Ster destijds over een fantastisch onderkomen.

Op vrijdag 2 juni 1995 werd middels een druk bezochte receptie met aansluitend een gezellige feestavond afscheid genomen van Zus en Frits Gulpen. Maar ook daarna bleven Zus en Frits nauw betrokken bij onze vereniging. Frits als trouwe fanatieke supporter en Zus bleef zich inzetten bij festiviteiten binnen Groene Ster. Voorzitter en schoonzoon John Vrolings kon altijd op haar steun rekenen.

Haar warme uitstraling, betrokkenheid en inzet voor onze vereniging zullen wij nooit vergeten. Zus, bedankt voor alles wat jij voor Groene Ster betekent hebt in al die jaren.

RKSV Groene Ster wenst Pierre en Eva, Anita en Ruud, Mir en John, Marcel en Ingrid, kleinkinderen en achterkleinkinderen, familie en vrienden veel sterkte en kracht toe met dit verlies.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster,

Jos Op ’t Eijnde
-Voorzitter-

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op maandag 17 oktober 2022 om 15.00 uur in crematorium Schifferheide, Schifferheidestraat 7 te Kerkrade.

Bekijk hier het familiebericht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *