Groene Ster MO15-1 op kampioenskoers

Afgelopen zaterdag 15 oktober stond de topper in de hoofdklasse meisjes onder 15 jaar op het programma op sportpark Pronsebroek, te weten Groene Ster MO15-1 – OJC Rosmalen MO15-1.

Vanaf de aftrap lieten beide teams zien waarom ze in de top van de hoofdklasse spelen, een hardwerkend Groene Ster en een verzorgd spelend OJC Rosmalen. Beide teams waren lang aan elkaar gewaagd, ook na de 1-0 voorsprong voor Groene Ster door Nadia bleef OJC Rosmalen niet onder doen en creëerde met de snelle buitenspeelsters en behendige spits zelf ook enkele mogelijkheden. OJC Rosmalen maakte dan ook terecht de 1-1. Groene Ster pakte het opnieuw op en ging verder waar het gebleven was, dit resulteerde nog vlak voor rust in twee doelpunten door Nadia en Aya.

Groene Ster kwam sterk en zelfverzekerd de kleedkamer uit na rust. De ene na de andere kans werd gecreëerd, maar de bal ging er maar niet in. Groene Ster hield de druk erop. Enkele minuten later kreeg Groene Ster een vrije trap mee op ca. 30 meter van het doel. Een strakke vrije trap van Fleur, waardoor de teller op 4-1 kwam te staan. Vervolgens liep Groene Ster uit, door nog vier keer vlak achter elkaar te scoren via doelpunten van Nadia (2x), Jadah en Benthe.

De drie punten bleven op Pronsebroek. OJC Rosmalen bepaalde in de slotminuut de eindstand op 8-2 na raak te schieten uit een rebound na een prima redding van Anne.

Groene Ster is nu koploper met 15 punten uit 5 wedstrijden. Komende zaterdag wordt de finale gespeeld tegen het eveneens ongeslagen Nuenen thuis op sportpark Pronsebroek. Nu al een ongekend goede prestatie van de meiden in de hoofdklasse. Meiden, alvast veel succes.

Zorg dat je erbij bent!
Zaterdag 22 oktober 2022
Aanvang: 12.45 uur
Sportpark Pronsebroek
Topper in hoofdklasse MO15: Groene Ster MO15-1 – Nuenen MO15-1 

Wij wensen speelsters en staf veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *