Start tweede periode: Groene Ster – Quick

Na de doelpuntloze remise in Amsterdam bij JOS Watergraafsmeer start komende zondag de tweede periode in de Derde Divisie Zondag. Groene Ster ontvangt dan op het eigen sportpark Pronsebroek het Haagse Quick, dat vier punten boven Groene Ster de koploper is van het rechterrijtje. Na een ongeslagen serie van vier wedstrijden wederom een duel met de nodige belangen voor de sterdragers.

Op woensdag 21 september was Quick al eerder te gast in Heerlerheide. In het kader van de TOTO KNVB Beker lieten de Haantjes Groene Ster met een bekerdeceptie achter in een matige tweede helft van de sterdragers. Quick wist vervolgens de eerste bekerronde eveneens te overleven en mag in januari 2023 gaan uitkomen tegen De Graafschap. Komende zondag staat in competitieverband de ontmoeting Groene Ster – Quick op het programma en zal er weer voor de punten gestreden worden. Groene Ster is bezig met een ongeslagen reeks van vier duels. Prima remises tegen HSC’21 en OSS’20, de winst op DEM en de brilstand van vorige week tegen JOS Watergraafsmeer. Elke wedstrijd heeft weer zijn eigen verhaal, maar in Amsterdam ontbrak het Groene Ster aan het nodige geluk om die winnende treffer in de boeken te krijgen. Paal en lat stonden een Limburgse zege in de hoofdstad in de weg. Tegen Quick zal hoofdtrainer Maurice Verbunt zijn ploeg weer op scherp zetten om de punten in eigen huis te houden en voort te borduren op de laatste weken. Met in het achterhoofd de recente bekeruitschakeling tegen de Hagenezen zal Groene Ster ook nog wel wat recht willen zetten. Al met al een interessant affiche bij de start van de tweede periode op de eerste zondag van november, een nieuwe maand waarin Groene Ster na zondag in actie komt tegen UDI’19, UNA en Dongen.

Wij hopen iedereen komende zondagmiddag op sportpark Pronsebroek te mogen begroeten om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien.


Zondag 6 november 2022

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Mitchel Krop

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 13 VVSB Unitas 18.00 uur
06-11-2022 ADO’20 OSS’20 14.00 uur
Periode 2 OJC Rosmalen HSC’21 14.00 uur
  Gemert Dongen 14.00 uur
  TOGB DEM 14.00 uur
  Blauw Geel’38 Baronie 14.00 uur
  Hercules JOS Watergraafsmeer 14.00 uur
  UNA UDI’19 14.30 uur
  Groene Ster Quick 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 6 november 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Quick 1 Mert Akaydin pupil van de week. De 6-jarige Mert is speler van Groene Ster JO8-3 en zit in groep 3 van basisschool De Wegwijzer. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster is aanvaller Chefrino Eind zijn favoriet. Mert voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen Quick. Groene Ster wenst Mert veel plezier en een leuke middag.

 

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *