Groene Ster 2 verslaat Someren 2 in tweede helft

Groene Ster 2 staat na de zesde speeldag op een verdienstelijke vierde plaats in de reserve hoofdklasse. Op de eerste zondag van november werd in de ochtenduren Someren 2 met 2-1 verslagen. De manschappen van Armand Mingelers keken met rust tegen een 0-1 achterstand aan tegen een stug Someren dat overal druk zette en Groene Ster niet liet voetballen. In de tweede helft pakte Groene Ster 2 het initiatief over en door doelpunten van Michael Gijsbers en Yassir Azzimani werd de achterstand omgebogen in een 2-1 zege en bleven de drie punten op sportpark Pronsebroek.

Met alleen een nederlaag op eigen veld tegen de huidige koploper Erp 2 (2-3) en verder uitzeges bij Nulandia 2 (0-1), Venlosche Boys 2 (1-3), een doelpuntloze remise bij Volharding 2 en een thuiszege op Sparta’25 2 (3-1) doet het tweede elftal prima mee in de reserve hoofdklasse.

Voor de winterstop speelt Groene Ster 2 achtereenvolgens tegen Berghem Sport 2 (uit), HVCH 2 (thuis), Susteren 2 (thuis), NWC 2 (uit) en ZSV 2 thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *