Groene Ster JO12-1 ongeslagen kampioen!

Op een koude zaterdagmorgen konden de boys van Groene Ster JO12-1 ongeslagen kampioen worden in het mooie dorpje Montfort tegen SNA. De boys begonnen zenuwachtig tegen een fysieke ijzersterke tegenstander waarbij sommige spelers 2 jaar ouder waren en kwamen ook op een 1-0 achterstand. Maar dat was ook het teken om te gaan voetballen zoals alleen hun dat kunnen, hoge druk op de helft van de tegenstander en met mooi technisch voetbal en goed samenspel wonnen ze uiteindelijk met 1-5 en werd ongeslagen het kampioenschap gevierd.

Alle jongens en trainers proficiat! Hebben jullie dik verdiend. En deze talentvolle groep is nog niet klaar met prijzen winnen.

Proficiat aan spelers en staf van de JO12-1, bestaande uit Amin Tajjiou, Hassan Ali en Mo Tajjiou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *