Jordy Reneerkens nieuwe hoofdtrainer RKSV Groene Ster

Jordy Reneerkens zal in het nieuwe seizoen 2023-2024 Maurice Verbunt opvolgen als hoofdtrainer bij Groene Ster. De 39-jarige oefenmeester is momenteel bezig aan zijn vierde seizoen bij Walram, koploper in de derde klasse B. Deze functie combineerde hij tot afgelopen seizoen met het trainerschap bij de beloften van VVV Venlo en Roda JC. Jordy Reneerkens is opgegroeid in Valkenburg en werd als jeugdspeler bij Walram weggeplukt om vervolgens de gehele jeugdopleiding van PSV Eindhoven te doorlopen. Als voetballer speelde Jordy vervolgens nog bij o.a. Roda JC, Fortuna Sittard en Patro Eisden. De in Valkenburg woonachtige Jordy Reneerkens en zijn echtgenote Anouk hebben twee dochters.

Jordy Reneerkens over zijn overstap naar de Heerlerheidse derdedivisionist: “Groene Ster is een mooie volgende stap in mijn trainersloopbaan. De grootste club in de regio met een aansprekende jeugdafdeling en daarnaast ook al jaren een eerste elftal met ambitie op hoog niveau. Voor mij is het een uitdaging om te werken met spelers op dit niveau. Ik wil graag verder bouwen op het stevige fundament wat Maurice Verbunt in zijn periode heeft neergelegd. Kortom een uitdaging waar ik graag aan begin.”

Groene Ster-voorzitter Jos Op โ€™t Eijnde is tevreden met de komst van Jordy Reneerkens als opvolger van Maurice Verbunt als hoofdtrainer: “Een jonge, ambitieuze trainer met toch al veel ervaring, daarnaast heeft Jordy een prima netwerk en komt hij uit de regio. Dat past prima in ons profiel. Jordy heeft aangetoond een team te kunnen smeden waarmee prestaties worden behaald en ook zijn ervaring in het werken met jeugdige voetballers spreekt ons aan.โ€

Wij heten Jordy van harte welkom bij Groene Ster en wensen hem veel succes vanaf het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *