Groene Ster-jeugdlid Brandon Laurens en zijn moeder Johanna Laurens-Horsch jeugdprins en prinses van CV De Beeren

Groene Ster-jeugdlid Brandon Laurens en zijn moeder Johanna Laurens-Horsch zijn uitgeroepen tot jeugdprins Brandon de 1e en prinses Johanna 1e van CV De Beeren in Beersdal.

Familie Laurens is nauw verbonden aan onze vereniging RKSV Groene Ster. Brandon is een actief jeugdspeler en komt uit voor Groene Ster JO13-1, dat uitkomt in de hoofdklasse. Ook zus Cheyenn speelt bij Groene Ster en de ouders, prinses Johanna en vader Wiel (president van CV De Beeren), zijn trouwe bezoekers bij Groene Ster en ook de oudere broer Justin is lid geweest van Groene Ster.

Bestuur en leden van Groene Ster feliciteren jeugdprins Brandon en prinses Johanna, vader Wiel en broer Justin en zus Cheyenn van harte met deze fantastische uitroeping en wensen hun beide een onvergetelijk carnavalsseizoen toe.

Op zondag 15 januari 2023 houden prinses Johanna 1e en jeugdprins Brandon 1e vanaf 14.11 uur in Buurthuis Beersdal (Maasstraat 10, 6412 PP Heerlen) hun receptie. Tevens is er gelegenheid om Wiel Laurens 1x 11+2 president eveneens te feliciteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *