Groene Ster JO15-1 KAMPIOEN!

Groene Ster JO15-1 is kampioen geworden in de eerste klasse in de tweede competitiefase. Het team behaalde 14 punten uit zes wedstrijden (doelsaldo 20-6) en liet daarmee de concurrenten Sporting Heerlen, BSV Limburgia en Heer achter zich. De ploeg bleef ongeslagen, vier wedstrijden werden gewonnen en in twee wedstrijden werd er een gelijkspel behaald. De laatste beslissende wedstrijd tegen Heer JO15-1 werd op dinsdagavond 20 december na een vooral sterk gespeelde tweede helft met 2-1 gewonnen op sportpark Pronsebroek.

Trainers van het team zijn: Rowen van Oudenhoven, Jelle Willems, Azmie Zammali en Jessin Coolen. Assistent-scheidsrechter/grensrechter: Jordi Baur.

Jongens en staf van harte gefeliciteerd en veel succes na de winterpauze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *