Wijziging in voorbereidingsprogramma Groene Ster

Het voorbereidingsprogramma van Groene Ster heeft noodgedwongen enkele wijzigingen ondergaan.

Doordat oefentegenstander SV Meerssen op zondag 15 januari 2023 een door de KNVB vastgestelde bekerwedstrijd moet inhalen welke in december werd afgelast tegen De Ster, kunnen zij niet deelnemen aan het Wintertoernooi.

Het toernooi is daarom omgezet naar twee vriendschappelijke wedstrijden voor Groene Ster. Op vrijdag 13 januari speelt Groene Ster om 20.00 uur tegen eersteklasser VV Schaesberg en op zondag 15 januari speelt Groene Ster tegen vierdedivisionist EVV uit Echt (aanvang: 12.00 uur). Beide wedstrijden worden gespeeld op ons eigen sportpark Pronsebroek en zijn de laatste oefenduels richting de herstart van de competitie.

Zondag 22 januari 2023 zal de competitie in de Derde Divisie Zondag worden hervat. Groene Ster krijgt dan OJC Rosmalen op bezoek. Een week later wacht voor Groene Ster het uitduel bij TOGB in Berkel en Rodenrijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *