Maurice Verbunt nieuwe hoofdtrainer Blauw Geel’38 uit Veghel

Hoofdtrainer Maurice Verbunt heeft na zijn aangekondigde vertrek bij Groene Ster een fraaie nieuwe uitdaging gevonden buiten onze provincie. De ambitieuze oefenmeester werd afgelopen weekend gepresenteerd als nieuwe hoofdtrainer van Blauw Geel’38 uit Veghel, een competitiegenoot van Groene Ster in de Derde Divisie Zondag.

De ambitieuze Maurice Verbunt stond de afgelopen weken volop in het vizier van een aantal Limburgse amateurclubs die graag van zijn diensten gebruik wilden maken, maar tevergeefs. Een besluit van de oefenmeester bleef vooralsnog uit. Naar achteraf blijkt terecht. Na een uitvoerige sollicitatieprocedure is Maurice Verbunt gekozen om aan de slag gaan bij Blauw Geel’38, een van de Brabantse grootmachten. Een sportieve uitdaging van formaat die past bij de persoon Maurice Verbunt.

Blauw Geel’38 is met 1600 leden een van de grootste verenigingen in Brabant en speelt vanaf 2017 onafgebroken in de Derde Divisie. Momenteel vertoeft de Veghelse formatie stevig op een derde plaats in de rangschikking. De huidige trainer van Blauw Geel’38, Niels van Casteren (volgend seizoen UDI’19), heeft net als Maurice Verbunt bij Groene Ster (6 seizoenen) na afloop van seizoen 2022-2023 een langdurig dienstverband (7 seizoenen) in Veghel achter zich.

Bestuur en leden van Groene Ster wensen Maurice veel succes met deze fraaie sportieve uitdaging in het nieuwe seizoen 2023-2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *