Armand Mingelers hoofdtrainer bij Wijnandia

Armand Mingelers gaat onze vereniging aan het einde van het huidige seizoen 2022-2023 verlaten. De trainer van het tweede elftal gaat aan de slag als hoofdtrainer bij vierdeklasser Wijnandia uit het kerkdorp Wijnandsrade. Armand is vanaf het seizoen 2019-2020 aan Groene Ster verbonden. Het eerste seizoen als assistent-trainer van hoofdtrainer Maurice Verbunt bij het eerste elftal en daarna drie seizoenen als trainer bij Groene Ster 2. Met dit talentvolle team uitkomend in de reserve hoofdklasse met veelal Brabantse tegenstanders bezet de oefenmeester halverwege de competitie een verdienstelijke vierde plaats.

Ook in de periode tot 2013 was Armand ruim 20 jaar aan Groene Ster verbonden, eerst als speler en daarna als jeugdtrainer en trainer van Groene Ster 2. In deze periode behaalde Armand ook zijn eerste trainersdiploma. Na recent zijn UEFA B diploma behaald te hebben, besloot hij opnieuw voor een hoofdtrainerschap te gaan na eerder al hoofdtrainer te zijn geweest bij Haanrade en NECโ€™92.

Groene Ster dankt Armand voor zijn goede werk in de afgelopen vier seizoenen en wenst hem veel succes bij Wijnandia. Het bestuur heeft het volste vertrouwen erin dat Armand met zijn staf en de spelersgroep allereerst het huidige seizoen succesvol zal gaan afsluiten en zal per direct aan de slag gaan om een nieuwe ambitieuze trainer aan te stellen voor het tweede elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *